Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Charlie Sheen

Hur ska 2½ män skriva ur Charlie?

by Stefan on 15 juni 2011

Vårens stora snackis i TV-världen har utan tvekan varit Charlie Sheen som spårade ur fullständigt, till en början ivrigt påhejad av sina fans. Efter stora drogproblem och diskriminerande kommentarer om seriens skapare, Chuck Lorre, så såg CBS ingen annan möjlighet än att sparka honom.

Frågan inför höstens premiär av Two and  a Half Men är då givetvis hur man ska skriva ur honom i serien. När Ashton Kutcher nu är på ingång så måste man plocka fram en förklaring till vem han är och var Charlie egentligen har tagit vägen.

Enligt…

Charlie Sheen gripen efter hustrumisshandel

by Stefan on 05 januari 2010

Tidigare var det Tiger Woods och Elin Nordegren alla har pratat om efter avslöjandet om Woods många affärer. Under en period fick jag känslan av att var och varannan lycksökerska gjorde ett försök att hävda en affär tillsammans med honom. Under mellandagarna var det istället Charlie Sheen och hans nuvarande fru Brooke Mueller som har blivit samtalsämnet sedan polisen arresterade Sheen under juldagen.

Senare framkom det uppgifter som visade att Sheen skrivits in under sitt riktiga namn, nämligen Carlos Irwin Estevez. Därefter uppdagades det att båda varit berusade vid tillfället. Enligt en…

Two and a Half Men muggar

by Stefan on 03 augusti 2009

Ikväll trillade det in en fråga i vårt frågeformulär om muggarna Charlie Sheen alltid dricker ur i Two and a Half Men.

Har ni någon aning om var man skulle kunna tänkas få tag i de randiga muggar som Charlie dricker sitt kaffe ur?

Givetvis kan vi hjälpa dig med det. Där finns ett par olika muggar ute på marknaden som alla hävdar att man säljer den riktiga produkten från serien. Efter att ha sorterat bort ett par av dem så hittade jag slutligen…

Charlie Sheen får eget klädesmärke

by Stefan on 24 februari 2009

Har du sett mer än ett fåtal avsnitt ur TV-serien Two and a Half Men så har du säkert lagt märke till att Charlie Sheen har i stort sett samma klädstil i alla avsnitten. Nu har Charlie bestämt sig för att skapa ett eget klädmärke där skjortorna till min stora förvåning påminner väldigt mycket om skjortorna i TV-serien.

Kollektionen går under namnet The DaVinci Collection och är inspirerat av 1950-talets rockabilly-kultur. Så här långt får vi endast ta del av skjortorna, men kanske kommer det fler klädesplagg i…

Charlie Sheen’s fru mår bra efter tidiga värkar

by Stefan on 24 februari 2009

Charlie Sheen‘s fru Brooke Mueller blev tidigare i veckan inlagd på ett sjukhus i Los Angeles efter att ha fått tidiga sammandragningar.

Stan Rosenfield berättar för People:

Brooke … was admitted yesterday morning with premature contractions — which is not all that uncommon for someone at this stage of pregnancy, especially with twins. She’s fine and is expected to be discharged from the hospital today.

Stjärnan från Two and a Half Men och hans fru Brooke väntar två pojkar i april månad. Det blir parets första barn där Sheen…

Two and a Half Men S06E15

by Stefan on 14 februari 2009

Ett avsnitt av Two and a Half Men där Charlie (Charlie Sheen) inser att han inte vet någonting om sin nuvarande flickvän och vid ett svagt ögonblick så råkar han erbjuda möjligheten att gå på parterapi. Ett misstag han sent kommer att ångra.

Inför första mötet så lyckas Alan lura i honom både det ena och det andra och när Charlie dyker upp på mötet så har han med sig både champagne och presenter. Båda rekommenderade av Alan.

Till slut fungerar inte relationen längre och Charlie och hans…