Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Jennifer Love Hewitt

Jennifer Hewitt och Jamie Kennedy separerar

by Stefan on 16 mars 2010

Inte allt för länge sedan läste jag en artikel där skribenten beskrev Jennifer Love Hewitt som smått manipulativ, på så vis att hon alltid har en baktanke, stor mediavana och trots otaliga år i strålkastarljuset så har där aldrig varit några skandaler. Tyvärr lyckas jag inte hitta artikeln men skribenten avslutade med att nämna hennes dåvarande förhållande med Jamie Kennedy som han misstänkte kunde bero på något annat än kärlek.

Nu verkar han tyvärr ha fått mer vatten på kvarnen då Hewitt och Kennedy i helgen bekräftade att deras romans…

Ghost whisperer introt – Steg för steg

by Mathilda on 09 november 2009

Ghost whisperers speciella intro kan vara lite svårt att förstå sig på. Första gången fattade jag inte alls vad alla bilder symboliserade. Här kommer en förklaring bild för bild, och det är faktiskt mer genomtänkt än vad man tror!

Till att börja med, titeln Ghost whisperer har inte varit självklar. Producenterna hade svårt att komma fram till rätt namn, de gjorde en lista med flera hundra namn. Allt från ”R.I.P” och ”Nearly departed” till ”Melinda is nuts”. Det sist nämnda var inget seriöst förslag utan något producenterna brukade skämta om…

Ghost whisperer S05 E01

by Mathilda on 28 september 2009

Under kvällen den 25/9 svensk tid sändes det första avsnittet ”Birthday Presence”, säsong 5 av tvserien Ghost whisperer.

Jim, David Conrad, och Melinda, Jennifer Love Hewitt,  föder en son som får heta Aidan Lucas, Connor Gibbs.
Vid samma tidpunkt då Adian föds, dör en kvinna vid namn Amber (som också föder barn) i salen brevid.

Serien hoppar sedan ett stormsteg framåt i tiden till lille Aidans 5års dag.
Melinda och Jim oroar sig för Aidan som varje år på sin födelsedag har skadat sig på något sätt, vilket…

Jennifer Love Hewitt på omslaget av Maxim

by Stefan on 16 april 2009

För ett par veckor sedan blev det nya skriverier när en kändis valde att vika ut sig i Playboy och givetvis blev det stora reaktioner. Personligen så har jag svårt att förstå hela filosofin med att vara emot att någon viker ut sig. Givetvis kan det vara generande för personens (man som kvinna) barn, men utöver det så anser jag att en utvikning är något personligt. Varför förneka någon som är vacker rätten att vika ut sig?

Hur som helst så var det inte huvudämnet i inlägget utan jag tänkte…

Jennifer Love Hewitt i The Tonight Show

by Stefan on 23 februari 2009

Den vackra Jennifer Love Hewitt var nyligen med i The Tonight Show för att prata om sin TV-serie Ghost Whisperer när samtalet gled in på push-up och tidigare dejter. Vi fick bland annat veta att Jennifer klarar över 10 push-ups och att någon skådespelare gillar att gå rakt på sak.

Det visade sig att Jennifer Love Hewitt har varit på The Tonight Show hela 24 gånger, men detta var första gången jag har hört Jay Leno skämta om hennes klyfta.

Se hela intervjun:

Ghost Whisperer S04E14

by Stefan on 14 februari 2009

Ikväll fick vi som gillar relationen mellan Jim (David Conrad) och Melinda (Jennifer Love Hewitt) se ett nytt steg i rätt riktning. Efter mycket om och men så slutade det med att han följde henne med in.

Huvudtemat i kvällens avsnitt av Ghost Whisperer var en mamma som hittade sin bortadoperade son i fängelset och gjorde sedan sitt bästa för att hjälpa honom att få ett bättre liv. Resten av familjen var inte medvetena om hur det egentligen låg till och dottern trodde därför att de hade…