Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Gossip Girl

Gossip Girl

Handling:Säsonger: -
Genre: Drama
Originalvisning: 19 september 2007 - Idag
Medverkande:

Gossip Girl säsong 5

by Sanna on 01 april 2012

Ikväll fortsätter säsong 5 av Gossip Girl på Kanal5. I det senaste avsnittet (Avsnitt 10) avslutades i en rysare. Blair och Chuck råkade ut för en allvarlig bilolycka och deras tillstånd är kritiskt.

I dagens avsnitt får vi se om det lilla kärleksparet överlever och vad som i så fall händer. Det finns även misstankar om att bilolyckan kan ha varit arrangerad. Serenas mamma anlitar en privatdetektiv för att leta reda på Charlie, men frågan är  vem hon hittar då? Fortsättningen av denna säsongen utlovas att bli lika dramafylld med…

TV-serier med premiär i mars

by Stefan on 01 mars 2010

Idag tog OS slut och över hela Sverige jublar icke sportfantaster. OS-sändningarna på SVT har lockat i snitt 1-2 miljoner tittare varje dag och ett resultat av det är att samtliga reklamkanaler plockade bort sina mest populära program och istället visade repriser.

Nu är OS över och samtliga kanaler rivstartar i ett sällan skådat tempo. Enbart i mars månad har vi över 40 seriepremiär vilket borde vara något slag av rekord.

Tittar vi närmare på serierna så tror jag starkt på True Blood, Desperate Housewives, Fuskbyggarna, Saltön, Det Kungliga Bröllopet…

Vampire Diaries och Gossip Girl förlängs

by Stefan on 23 februari 2010

TV-bolaget CW är tidigt ute i år med de goda nyheterna och meddelade förra veckan att TV-serierna Gossip Girl, 90210, Supernatural, Americas Next Top Model och kritikerrosade Vampire Diaries har belönats med ytterligare en säsong.

Aningen förvånande för min del är att Supernatural fick en sjätte säsong då man tidigare har gått ut och sagt att den femte och nuvarande skulle bli den sista. Vi får hoppas på att Eric Kripke, mannen bakom serien, har tillräckligt mycket material att arbeta med för att avsluta serien på…

Gossip Girl & Vampire Diaries sammanslagning

by Stefan on 27 januari 2010

Nej, en fullkomlig sammanslagning lär det med all säkerhet aldrig bli och tur är väl det. Däremot så har seriernas producent Bob Levy nyligen gått ut med att han mer än gärna skulle se Nina Dobrev och Leighton Meester i varandras TV-serier.

- Jag älskar idén! Vi ska arbeta på det, jag lovar.

Nina och Leighton är väldigt goda vänner privat och lärde känna varandra under den gemensamma inspelningen av filmen The Roommate som är planerad att komma ut senare i år. Dobrev instämmer och skulle gärna se Leighton…

Sexscenen från Gossip Girl visas i Sverige!

by Mathilda on 13 december 2009

Ikväll visas sexscenen från serien Gossip Girl som varit ett av det hetaste samtalsämnet i USA. Inte bland fansen/tittarna, utan hos deras föräldrar.

Huvudkaraktärerna Dan, Olivia och Vanessa disskuterar vilka saker man inte bör missa under sin studietid, vilket slutar med att en trekant inleds. Scenen ur serien har fått föräldrarna att rasa och man anser att det är mycket olämpligt att sådana scener får visas i en tv-serie riktad mot ungdomar.  Organisationen ”föräldrarnas tv-råd” i USA, kämpade förgäves för att försökta stoppa att avsnittet sändes

Nu har du möjlighet…

JoAnna Garcia till How I Met Your Mother

by Stefan on 31 oktober 2009

Det värvas för fullt till den amerikanska komedin How I Met Your Mother. Tidigare har jag skrivit att Rachel Bilson, Chris Elliot, Kenny Rogers och Tim Gunn är klara. Nu har turen kommit till JoAnna Garcia som har hoppat mellan olika serier och främst är känd för sin medverkan i TV-serien Reba.

JoAnna kommer spela Teds (Josh Radnor) gamla klasskamrat Maggie som enligt uppgifter ska vara tjejen alla vill gifta sig med utan att någon lyckas. I avsnittet ”The Window” får Ted höra att hon för en gångs…

Säsongspremiär av Gossip Girl

by Stefan on 18 oktober 2009

Ikväll kl 19:00 är det premiär för den tredje säsongen av den populära tonårsserien Gossip Girl. I denna säsongen får vi följa med när Gossip Girl tar steget upp från New York High School till College.

Personligen så är jag inte riktigt förtjust i serien, men det kan ändå vara kul att få se Hilary Duff och framförallt Tyra Banks i en annan roll än den smått tråkiga domarrollen vi har matats med från Top Model senaste åren.

Reprisstart av Gossip Girl

by Mathilda on 17 augusti 2009

Missa inte reprisstarten av Gossip Girl Idag (17/8) kl 16.05 på kanal 5. Serien kommer att sändas varje måndag till torsdag de kommande veckorna, för att väcka upp minnet inför premiären av säsong 3 i höst.

Gossip Girl handlar om ett gäng tonårstjejer som är snuskigt rika men som förövrigt har samma problem och passioner som de flesta tjejer har.  Serien som är baserad på ”Gossip Girl”-böckerna  har gjort stor succé internationellt.

Så om du redan sett serien eller ej, ta chansen och följ med tillbaka ända från början!

Miley Cyrus påldans under Teen Choice Awards

by Stefan on 11 augusti 2009

I helgen var det Teen Choice Awards 2010 där det bland annat delades ut pris till Heroes, Jonas Brothers, Gossip Girl och flera andra. Tidigare idag skrev jag om efterspelet mellan Ashley Greene och Chace Crawford där det kort efter dök upp nakenbilder på Ashley Greene. Med all sannolikhet utan samband.

Nu fick jag även se att Hannah Montana-stjärnan Miley Cyrus uppträdde genom att bland annat dansa omkring en påle (s.k. påldans). Bilden fick mig genast att tänka på Britney Spears och kort därefter…

Nakenbilder på Ashley Greene & Twilight hångel

by Stefan on 11 augusti 2009

För bara ett par dagar sedan dök det upp nya nakenbilder på Vanessa Hudgens lagom till hennes premiär av Bandslam. I helgen var det dags för Twilight-stjärnan Ashley Greene att skapa dubbla rubriker genom att först hångla upp Chace Crawford från Gossip Girl och några timmar senare dök det upp nakenbilder på Ashley Greene.

Då hennes advokater nu hotar att stämma allt och alla som publicerar bilderna så väljer jag istället att länka till en annan sida som har publicerat dem. Observera att bilderna inte…

Hilary Duff till Gossip Girl

by Stefan on 02 juli 2009

Tidigare har jag skrivit och berättat att Jennifer Love Hewitt är en av mina skådespelerskor tillsammans med just Hilary Duff. Trots att Hilary egentligen inte har varit med i särskilt många filmer som jag är förtjust i så blir jag alltid glad av hennes positiva energi på duken.

I april fick vi se Hilary Duff i Ghost Whisperer där jag inte riktigt tyckte att hennes personlighet passade in. Tyvärr valde NBC att inte plocka upp hennes komediserie Barely Legal. Däremot så kommer vi få se henne under hösten…

Ny promo från CW (Vampire Diaries, Gossip Girl, 90210)

by Stefan on 09 juni 2009

Förhandstittar är alltid intressanta för TV-fantaster för mig och extra kul är det när ny information om Vampire Diaries dyker upp. I det nysläppta klippet från CW så får vi bland annat ta del av nämnda Vampire Diaries, men även Gossip Girl, 90210, Smallville, One Tree Hill, Melrose Place och en mängd andra serier.

Smallville och One Tree Hill kommer jag med stor sannolikhet aldrig ta upp igen. Däremot så verkar 90210 smått intressant och flera av mina vänner har gett serien högt betyg.…

CW förnyar sex TV-serier

by Stefan on 26 februari 2009

Igår gick CW ut och klargjorde att man har gett grönt ljus för nya säsonger av Smallville, Supernatural, 90210, Gossip Girl, One Tree Hill och America’s Next Top Model. Själv så följer jag inte någon av serierna även om jag ser en hel del ströavsnitt av Smallville på TV6.

Det sägs att CW har gått ganska dåligt ett tag nu och därför var det glädjande när 90210 och Gossip Girl gick så bra.

Reaktionerna på internet har inte låtit vänta på sig och det…

Bravo söker verkliga Gossip Girls

by Stefan on 22 februari 2009

Finns där en verklig Serena van der Woodsen där ute? TV-nätverket Bravo har bestämt sig för att ta reda på det med hjälp av en ny reality-serie som följer samma sociala cirklar som den uppskattade TV-serien Gossip Girl.

Den oskrivna serien ska fokusera på några av Manhattan’s mest exklusiva skolor, rapporterar Broadcasting & Cable. I nuläget har inga skolor blivit tillkännagivna och Bravo har lagt locket på.

Stone & Company Entertainment, mästerhjärnan bakom Tim Gunn’s Guide to Style, kommer producera serien.

Oskrivna serier som visar upp rika ungdomar, översvämmade…