Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Charlie Sheen Brooke Mueller

Charlie Sheen gripen efter hustrumisshandel

by Stefan on 05 januari 2010

Charlie SheenTidigare var det Tiger Woods och Elin Nordegren alla har pratat om efter avslöjandet om Woods många affärer. Under en period fick jag känslan av att var och varannan lycksökerska gjorde ett försök att hävda en affär tillsammans med honom. Under mellandagarna var det istället Charlie Sheen och hans nuvarande fru Brooke Mueller som har blivit samtalsämnet sedan polisen arresterade Sheen under juldagen.

Senare framkom det uppgifter som visade att Sheen skrivits in under sitt riktiga namn, nämligen Carlos Irwin Estevez. Därefter uppdagades det att båda varit berusade vid tillfället. Enligt en källa till sajten Radaronline så ska paret under en längre tid haft problem och Mueller under 3 månaders tid hyrt ett hus i Colorado medan Sheen bott i Los Angeles.

Enligt samma källa så ska paret ha börjat gräla och därefter uppger Brooke att Charlie Sheen tog strupgrepp på henne varpå hon valde att tillkalla polis. Sheen å andra sidan hävdar att han endast försvarade sig mot Brooke. Under telefonsamtalet till polisen så uppgav även Mueller att det har varit en kniv inblandad men ingen kom till fysisk skada och behövde uppsöka sjukhus.

Kort efter incidenten rapporterades det att Mueller ville skiljas och bad en domstol om besöksförbud åt barnen men nya uppgifter från hennes advokat och även mamma bekräftar att hon nu kan ha ångrat sig och vill försöka igen för barnens skull. Sheen var tidigare gift med bondbruden och modellen Denise Richards men efter långvariga tvister där hon anklagade honom för att vara både sex- och spelmissbrukare så tog äktenskapet slut.

Sheen blev kort efter gripandet släppt mot borgen efter att ha betalat ca 60 000 svenska kronor och därför bör det inte uppstå några problem för TV-serien Two and a Half Men som han medverkar i.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/charlie-sheen-gripen/ sort:published

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Marcus 05 mars 2010 kl. 19:29

Shit! Detta visste jag faktiskt inte…

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: