Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

3

Studio Orvar – Avsnitt 4: Wreck it Ralph

by christian on 09 maj 2014

Avsnitt 4 av Studio Orvar är redan här. Programmet där Orvar Säfström i samarbete med 3 tipsar om de bästa filmerna och serierna att spendera din surf på. I detta avsnittet tar vi en extra titt på Disneys oscarsbelönade Wreck it Ralph. Men vi tar även en djupdykning in bland dokumentärer om spelvärlden där vi bland annat får bekanta oss med King of Kong, en film där världens två bästa Donkey Kong-arkadspelare gör upp om världsrekordet.

Studio Orvar – Avsnitt 3: Mildred Pierce

by christian on 08 maj 2014

Sponsrad video

I samarbete med 3 har Orvar Säfström två gånger tidigare tipsat oss om bra sätt att använda vår surf på. Vare sig det gäller TV eller film så vet han vad som är det bästa just nu. Denna gången tipsar han om miniserien Mildred Pierce, med Kate Winslet i huvudrollen.

Studio Orvar – Avsnitt 2: Matthew McConaughey

by christian on 29 april 2014

Sponsrad video

Dags för andra avsnittet i Studio Orvar. Programmet där Orvar Säfström i samarbete med 3 tipsar om bra filmer och TV-serier att kolla in. Denna veckan tipsar han om filmer med Oscarsvinnaren Matthew McConaughey och för er som kollade förra veckan kan vi meddela att det finns betydligt mer än bara den nya succéserien True Detective att kolla in.