Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Vilken serie ser du främst fram emot?

by Stefan on 08 juli 2009

Vampire DiariesPrecis som vanligt när hösten närmar sig så har det även blivit dags att spekulera i vilka serier som blir kanon och kalkon. Personligen ser jag verkligen fram emot att få se Vampire Diaries då jag har väldigt stora förhoppningar för den. På kalkonsidan så tror jag inte att Cougar Town kommer lyckas få mer än 1-2 säsonger.

För att få högre relevans på våra artiklar vill vi nu även höra om din kommande favoritserie. Vilken av följande serier ser du främst fram emot? Är det kanske så att den inte finns med på listan? Skriv då gärna en kommentar om vilken serie och varför.

Överlag så tror jag att V och Melrose Place kommer locka stora mängder tittare till en början. Därefter får vi se hur serierna utvecklas.

Vilka av höstens serier ser du främst fram emot?

Visa resultat

Loading ... Loading ...

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/vilken-serie-ser-du-framst-fram-emot/ sort:published

{ 5 comments… read them below or add one }

1 Anna 09 juli 2009 kl. 21:57

Själv har jag inte hunnit ta en titt på alla ännu och återkommer därför senare för att rösta. Så här långt verkar Melrose Place mest intressant, men vi får se.

2 Nilla 09 juli 2009 kl. 22:22

Verkligen inhumant att man bara kan rösta på en serie. =P
Å ena sidan har vi Flash Forward, som jag har stora förhoppningar på enbart pga John Cho, men det går ju inte att glömma Kelsey Grammer.

Inte heller NCIS:LA, även om man där ganska mycket vet vad man får..

Men Vampire Diaries får nog sälja in sig lite mer hos mig, Im all for the vampires men ser än så länge inget mer än en Meyer- Ripke- halfass Whedon produktion i trailerna. Men mer chockerande saker har ju hänt. :)

(dont get me started om alla andra serierna:P)

3 Nilla 09 juli 2009 kl. 22:24

Menade Kripke.. -___-”

4 Stefan 10 juli 2009 kl. 05:57

Lite missvisande rubrik från min sida, men det är möjligt att kryssa i alla serierna. Flash Forward har jag ganska dålig koll på, men jag får läsa på om den under dagen.

5 Jeff Li 13 juli 2009 kl. 17:24

V är den enda jag känner till sedan förr. Dock befarar jag att den nya serien inte kommer att visas på någon av mina kanaler.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: