Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Wipeout

TV-serier med premiär i mars

by Stefan on 01 mars 2010

Idag tog OS slut och över hela Sverige jublar icke sportfantaster. OS-sändningarna på SVT har lockat i snitt 1-2 miljoner tittare varje dag och ett resultat av det är att samtliga reklamkanaler plockade bort sina mest populära program och istället visade repriser.

Nu är OS över och samtliga kanaler rivstartar i ett sällan skådat tempo. Enbart i mars månad har vi över 40 seriepremiär vilket borde vara något slag av rekord.

Tittar vi närmare på serierna så tror jag starkt på True Blood, Desperate Housewives, Fuskbyggarna, Saltön, Det Kungliga Bröllopet…

Serier till våren 2010 på Kanal 5

by Stefan on 20 november 2009

I veckan har Kanal 5 dykt upp med en mängd nyheter om årets serier och i väntan på rätt tillfälle att presentera samtliga såg jag idag att min kollega Andreas på TV-bloggen Fjärrkontroll har gjort en fin sammanfattning så jag är så fräck att utgå ifrån den för att sedan lägga på egen information. Tack Andreas och glöm inte bort att besöka hans blogg!

Först ut har vi ett par svenskproducerade serier som får nya säsonger. Däribland Raw, Arga Snickaren, Boston Tea Party, Roast, Wipeout och…

Dödsfall i Wipeout

by Stefan on 17 november 2009

Program som har blivit importerade från Japan till USA och därefter till Sverige har varit ett genomgående tema det senaste året. I mängden bland dessa program hittar vi Hål i väggen, Silent Library och Wipeout. Personligen så är jag inte förtjust i något av dessa programmen utan anser att det är höjden av förnedrings-TV.

Tragiskt nog så har det kommit rapporter från USA där före detta TV-värden Tom Sparks avled i en stroke under programinspelningen och frågan man ställer sig nu är om Wipeout är för farligt. Tidigare…

Anna Anka kan få en egen TV-serie

by Stefan on 26 oktober 2009

Förra veckan skrev jag och berättade att vi kan få se Anna Anka i Let’s Dance efter ett möte mellan de båda parterna i slutet av förra veckan. Enligt en intervju med henne gjord av Expressen så verkar det fortfarande högaktuellt med ett deltagande i Let’s Dance, med kravet att han får träna i USA och pendla till Sverige på fredagarna. Frågan är om tittarsiffrorna för att se Anna Anka på ett dansgolv är tillräckligt bra för att motivera kostnaderna.

Samtidigt har hon valt att tacka nej…