Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Vikings

Fler vårpremiärer hos HBO nordic

by christian on 30 januari 2014

Året på HBO nordic har startat starkt med den kritikerrosade serien True Detective, ny säsong av Girls och om två veckor har serien om James Bond-författaren Fleming premiär. Fler premiärer stundar dock och det är inte vilka premiärer som helst. Här följer några av serierna som har premiär i slutet av februari och framåt:

Vikings – Den 28 februari får vi återigen vässa svärden och följa de gamla skandinaverna i Vikings. Serien följer vikingen Ragnar Lothbrok och hans familj och svenske Gustaf Skarsgård återfinns i en av de största rollerna!

Vice

Vikings – Häftigt vikingadrama

by Mattias on 25 juni 2013

För att inte hamna i en alltför stor depression nu när Game of Thrones tagit slut har jag letat efter en serie som stillar behovet av blod, svett och våld. Jag fick rekommendationen att kika på Vikings, ett actiondrama som skapats av Michael Hirst och skrivits av amerikanska History Channel.

I serien får vi följa vikingen Ragnar Lothbrok (Travis Fimmel) och hans familj i resan mot att bli hövding över vikingastammen. Då serien är skriven av History Channel är tanken att den även ska vara lite utbildande och skildra hur…