Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Ugly Betty

Ugly Betty stjärna till Desperate housewives!

by Hanna Cederlöf on 08 juli 2010

Texten innehåller spoilers för säsong 7!

Ugly Betty stjärnan Vanessa Williams kommer till Wisteria lane. Vanessa Williams spelade boven Wilhelmina Slater i Ugly Betty.

Vanessa Williams kommer spela en ny hemmafru i Desperate housewives. Tv guide magazine i U.S.A var först med nyheten att Vanessa Williams får en roll i Desperate housewives.

Vanessa Williams kommer att spela Renee Filmore-Jones. Renee Filmore-Jones känner en av hemmafruarna sedan tidigare och det är Felicity Huffman karaktär hemmafrun Lynette Scavo.

Lynette Scavo och Renee Filmore Jones studerade samtidigt på college på 1980-talet där de var

ABC lägger ner Ugly Betty

by Stefan on 27 januari 2010

Efter kraftigt dalande tittarsiffror som har fallit från 11.3 miljoner (säsong 1) till ett snitt på 5.11 miljoner (säsong 4) så har producenterna bakom serien, tillsammans med ABC, tagit beslutet att lägga ned Ugly Betty.

Positivt är dock att man vill ge serien ett värdigt slut genom att färdigställa hela säsong 4. Däremot så kortar man ner den från 22 till 20 avsnitt. Produktionsledaren Silvio Horta förklarar:

Vi har tillsammans tagit det svåra beslutet att göra detta till Ugly Bettys sista säsong och berättar det nu för att ge…

Ugly Betty återvänder inom kort

by Stefan on 21 april 2009

Goda nyheter för alla Ugly Betty fans! ABC har beslutat att återvända med serien från sitt våravbrott en vecka tidigare än väntat.

De fyra återstående avsnitten av säsongen inleds den 30 april med ”Rabbit Test” där Suarez familj får träffa Matt’s miljardärpappa, Calvin Hartley (gästspelad av David Rasche) och Wilhemina ifrågasätter hennes biologiska relation till sin son, William. Säsongsfinalen som går av stapeln den 21 maj, där det ryktas om bröllopsklockor, kommer att vara två timmar lång.

Den tidiga återkomsten innebär att In the Motherhood och Samantha Who?

Adele med i Ugly Betty

by Stefan on 16 april 2009

Den brittiska sångerskan kommer att spela sig själv i en scen, där hon blir fotograferad, som sedan slutar med ett överraskande bröllop, rapporterar The Sun.

Den 20-årige Adele kommer inte vara den enda Britten på plats – Tv-serien Ugly Betty har redan stjärnor som America Ferrera och den skottska skådespelerskan Ashley Jensen.

Adele blev känd på en dag med sin singel ”Chasing Pavements” och har redan haft framgångar i staterna, där hon lyckades vinna två Grammys i februari.

Hennes kärleksaffär med Amerika slutar inte där då hon var handplockade…

Dagens intressanta TV-serier

by Stefan on 26 februari 2009

Då har det blivit dags för en ny TV-dag och frågan är vilka TV-serier som kan locka oss ikväll? På amerikansk TV så har vi Ugly Betty, ER, CSI och 30 Rock. Personligen så saknar jag Gary Unmarried och ser fram emot den 11 mars då nästa avsnitt dyker upp.

På svensk TV så har jag svårt att hitta något som egentligen lockar. Halv åtta hos mig och Sveriges värsta bilförare kan ge underhållning för stunden. Kanal 5 har tagit det underliga beslutet att sända…