Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Topplista

Topp 10 populära TV-serier #13

by Stefan on 13 maj 2009

Idag bläddrade jag igenom mina utkast och upptäckte att jag fortfarande inte hade publicerat topp 10 för de senaste fyra veckorna och jag tänker därför publicera en om dagen, fram till att alla fyra är klara.

Det blev en vecka med ett par klassiker som How I Met Your Mother, Big Bang Theory och House. Däremot så fick vi in ett par nya i botten, bland annat South Park, Family Guy och Gossip Girl. I toppen har vi fortfarande Lost tillsammans med Heroes.

Igår blev jag…

Topp 10 populära TV-serier #12

by Stefan on 21 april 2009

Då var det åter igen dags för en ny lista på de populäraste TV-serierna. Efter detta inlägget så har jag endast en vecka kvar, sen har jag hunnit med alla veckorna jag missade under min paus.

Nu klev How I Met Your Mother åter igen in och tog en fin plats tillsammans med Big Bang Theory. Längre upp så har House klättrat två placeringar och Lost ligger kvar på en ohotad förstaplats.

- – – – – – – – – – – – – –…

Topp 10 populära TV-serier #11

by Stefan on 15 april 2009

Då har det åter igen blivit dags för en ny topplista på de 10 populäraste TV-serierna denna veckan. Veckans hopp står utan tvekan Dollhouse för som har klättrat hela 10 placering. Därefter är det Grey’s Anatomy som åter igen slår sig in på topplistan.

Förra gången skrev jag om How I Met Your Mother och hur glad jag är över att den serien lyckades slå sig in på topplistan. Tyvärr blev det inte särskilt långvarigt och man har redan trillat ut. Förhoppningsvis så dyker serien upp inom kort igen.

Mars…

Topp 10 populära TV-serier #10

by Stefan on 15 april 2009

Ny vecka, vilket betyder en ny sammanfattning av topplistan på populära TV-serier.  Förra gången låg Heroes i topp och den placeringen har inte rubbats. De två serierna som har överraskat mig är 24 och Star Wars, två serier som jag inte anser vara tillräckligt bra för att finnas med på en topp 10 lista.

På andra hållet så är jag glad över att How I Met Your Mother har lyckats slå sig in, vilket tyder på att allt fler börjar uppskatta serien. Synd att det händer när serien är på…

Topp 10 populära TV-serier #9

by Stefan on 06 mars 2009

Personligen så är jag väldigt förtjust i statistik och när det gäller TV-serier, vad är bättre än de mest populära TV-serierna? Från och med nu så kommer jag varje vecka publicera en topp 10 lista på de populäraste amerikanska TV-serierna under den gångna veckan.

Ser vi till förra veckan så har Lost tappat en del, till fördel för House som har klättrat från en fjärdeplats till en andraplats. Chocken för mig är att Star Wars har placerat sig så bra som den gör. Jag är medveten om att Star Wars…