Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Top Gear

Top Gear

Handling:Säsonger: -
Genre: Talkshow
Originalvisning: 20 oktober 2002 - Idag
Medverkande:

Säsongspremiär av Top Gear på Kanal 9 ikväll!

by Stefan on 11 augusti 2009

Ikväll har det då blivit dags för sverigepremiär av Top Gear, säsong 12. Två säsonger bakom det amerikanska tidsschemat, men det ger oss en chans att se om alla fantastiska avsnitt. I kvällens avsnitt får vi bland annat se brinnande bilar och en av programledarna lyckas skada sig.

Top Gear-killarna bestämmer sig för att bli lastbilsförare för en dag och Jeremy och Richard bråkar återigen om Porsche 911. Veckans gäst är Michael Parkinson.

Ikväll 22:05 på Kanal 9. Ett underhållande avsnitt, så missa det absolut inte!

Bilder från Top

The Stig avslöjad i Top Gear

by Stefan on 03 juli 2009

Läs inte mer om du inte vill veta vem det är! I veckan påbörjade jag säsong 13 av Top Gear och utan att ha läst förhandsinformation så blev det en chock för mig när helt plötsligt The Stig kliver in på scen.

The Stig klev sakta in, satte sig i soffan och väntade i vad som kändes som en evighet. Då tog han av hjälmen och under den var ingen annan än Michael Schumacher! Jo, tidigare har det pratats om bland annat förare från BTCC och DTM, men inte…

En vecka med Top Gear och Dollhouse

by Stefan on 30 juni 2009

Då har det blivit dags att återvända hem från det varma Frankrike. En otrolig lycka infann sig när jag klev av bilen i Malmö och insåg att temperaturen fortfarande är tillräckligt hög för att bättra på min solbränna. Även om det är skönt att komma ifrån arbete och stress så saknade jag ändå möjligheten att blogga och läsa det senaste skvallret.

Under resans gång spenderades det en hel del tid på diverse hotellrum och jag spenderade därför min tid med att se igenom säsong 1 av Dollhouse. En otrolig…

James May från Top Gear – Hello

by Stefan on 23 februari 2009

Idag bläddrade jag igenom gamla intervjuer från Top Gear på YouTube när jag hittade ett klipp från ett av de senaste avsnitten. Det är Top Gears Adward 2008 där James May kommer på en tredjeplats när det gäller The Most Emberresing Flirting On Television Award. Tyvärr lyckas jag inte hitta första och tredjeplatsen, men någon av er kanske kan hjälpa till?

Ett klockrent klipp som avslutas med James May’s lika klockrena kommentar:

You have to start with ”Hello”.

Se klippet:

Top Gear tar sig till Sydney

by Stefan on 14 februari 2009

Värdarna av världens populäraste motor-serie, Top Gear, Jeremy Clarkson och Richard Hammond har nu rest till Sydney för att sända en exklusiv serie av avsnitt ur Top Gear Live.

De smått bakfulla värdarna deltog idag i en presskonferans där de berättade vad australienska fans kan förvänta sig från deras Live-show. En bur med döden, spindelsekvenser, bilporr, bilfotboll är endast några av namnen på delmomenten i den adrenalinfyllda TV-serien.

Top Gear Live kommer ta plats vid Sydney’s Acer Arena, mellan den 5 till 8 februari 2009.