Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Tävling

Vinn säsong 1 & 2 av Sleeper Cell på DVD

by Stefan on 01 maj 2010

Ny månad betyder ny tävling och denna gången har Paramount Home Entertainment gett omTVserier möjlighet att dela ut 3 exemplar av den kritikerrosade dramaserien Sleeper Cell som tidigare har sänts på bland annat SVT.

Handling från TV.nu

En kontroversiell thrillerserie där tittaren får ta del av terroristverksamheten ur terroristernas synvinkel. Klichéerna suddas ut och vi kommer direkt in i terroristernas liv. Serien utspelar sig i en terroristcell i USA där en FBI-agent infiltrerar sig för att kunna ta reda på kommande attacker. Privatlivet för dessa människor ställs i brutal…

Vinn säsong 4 av Medium på DVD

by Stefan on 25 mars 2010

Efter två populära tävlingar med Paramount Home Entertainment där vi har tävlat om Brotherhood och Being Human så är det nu dags för vår tredje tävling där du har chans att vinna ett exemplar av Medium säsong 4 på DVD.

Patricia Arquette spelar den synska Allison Dubois, en gift trebarnsmor från Phoenix, som försöker förstå vad hennes drömmer vill säga. Den här säsongen vänds Allisons värld upp och ner när folk får reda på hennes speciella förmågor.

Hennes chef Manuel Devalos (Miguel Sandoval) får sparken och detektiven Lee Scanlon…

Vinn Brotherhood säsong 1 & 2 på DVD

by Stefan on 01 mars 2010

Vår första tävling tillsammans med Paramount Home Entertainment, där vi delade ut Being Human, blev väldigt populär och vi drar genast igång en ny tävling där vi har fått möjlighet att tävla om Brotherhood säsong 1 & 2.

Kjell Häglund, grundare av tv-bloggen Weird Science, utnämnde den i Sydsvenskan till bästa importerade serien i svensk tv våren 2007 och jämförde den bland annat med Sopranos och Vita huset.

I det irländsk-amerikanska kvarteret The Hill, Rhode Island kämpar Tommy Caffee för att uppnå sitt mål – att bli den…

Vinn Being Human på DVD

by Stefan on 15 februari 2010

Förra veckans t-shirttävling blev högt uppskattad och det har varit både underhållande och intressant att läsa era motiveringar. Vi på omTVserier vilar inte utan drar direkt igång ny tävling där du nu kan vinna hela säsong ett av den helt färska brittiska komedin Being Human tack vare Paramount Home Entertainment.

Alla människor har sina hemligheter, men George, Mitchell och Annie har mörkare hemligheter än de flesta. De försöker leva sina liv så normalt som möjligt men det är inte så lätt när man riskerar att bli avslöjad – som…

Tävling: 10 t-shirts med TV-motiv

by Stefan on 02 februari 2010

Är det något vi alla har gemensamt här på omTVserier så är det vår kärlek till TV-serier. Tack vare tshirtsidan.se så har det nu blivit möjligt att både se bra ut och visa upp sin kärlek genom att bära deras t-shirts med TV-motiv. Min personliga favorit är utan tvekan Mr T. Vem gillar inte honom?

I ett led att fortsätta sprida vår kärlek så har vi tillsammans med tshirtsidan.se bestämt oss för att dela ut en valfri t-shirt till 10 lyckliga vinnare genom att svara på 3 enkla frågor…

True Blood Tävlingen – Avgjord!

by Mathilda on 21 december 2009

Nu är True Blood tävlingen avgjord! Igår lottade jag ut en vinnare av pocketboken “Död tills mörkret faller”  som True Blood säsong 1 är baserad på.

Och vinnaren är Camillahttp://cambam.blogg.se/

Sen drog jag även ett tröst pris, kort med motiv från True Blood serien. Dessa går till:

Sarahttp://vampirelover.blogg.se

Tack till alla som deltog!

Håll utkik här på omTVserier, liknande tävling kan dyka upp igen!

True Blood Tävling!

by Mathilda on 22 november 2009

Det dröjer ända till våren innan du som följt tv-serien True Blood på Svt får reda på hur det ska gå för Sookie, Jason, Bill och de andra. För att göra väntan lite kortare kan du passa på fräscha upp minnet inför säsong 2 genom att delta i denna tävling och chansen att vinna pocketboken ”Död tills mörkret faller”  som True Blood säsong 1 är baserad på. Boken är på svenska.

Nu lottar vi på omTVserier ut Charlaine Harris ”Död tills mörkret faller” i pocketformat.

Sugen?

Så här gör du för