Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Svenska Hollywoodfruar

Mer Maria i rutan, tack!

by Agneta on 22 mars 2010

OMG. Svenska Hollywoodfruar. Vad gick fel i dessa blonda kvinnors liv och livsval? Skulle vara intressant att få reda på. Kanske det framkommer under programmens gång..?

Leopardmönster. På allt liksom! Varför? Hjälp. En sak är väldigt säker: God smak kommer inte automatiskt med mycket pengar.

Och då kommer jag inte helt osökt in på Maria Montazami. Hon är utan tvekan den mest underhållande av deltagarna i Svenska Hollywoodfruar. Rätt så blåst men verkar ganska snäll. Och med en nästan underbart gräslig inredningssmak. Mer Montazami!

Nästa vecka kommer Anna Anka och…

TV-serier med premiär i mars

by Stefan on 01 mars 2010

Idag tog OS slut och över hela Sverige jublar icke sportfantaster. OS-sändningarna på SVT har lockat i snitt 1-2 miljoner tittare varje dag och ett resultat av det är att samtliga reklamkanaler plockade bort sina mest populära program och istället visade repriser.

Nu är OS över och samtliga kanaler rivstartar i ett sällan skådat tempo. Enbart i mars månad har vi över 40 seriepremiär vilket borde vara något slag av rekord.

Tittar vi närmare på serierna så tror jag starkt på True Blood, Desperate Housewives, Fuskbyggarna, Saltön, Det Kungliga Bröllopet…

De nya Svenska Hollywood fruarna

by Mathilda on 17 december 2009

Tv3 avslöjade nyligen de nya Hollywood fruarna som kommer att medverka i serien ”Svenska Hollywood fruar” säsong 2.
Suzanne Saperstein, Lena Jolton och Päivi Hacker är de tre fruarna vars liv du kommer att veta betydligt mer om nästa år.

Lena Jolton,50år, gift med Barry Hacker. De två gifte sig 2005 och firade i februari i år fyraårsjubileum.

Päivi Hacker, 51år, som bor i Beverly Hills.

Suzanne Saperstein, 47år, var tidigare gift med en av USA:s rikaste män, David Saperstein. Parets äktenskap sprack sommaren 2005 då han lämnade…

Anna Anka (Åberg) söker assistent

by Mathilda on 11 december 2009

Nu har du chansen att flytta till USA och jobba för (den föredetta) Hollywood-frun. Tv3 har gått ut med att Anna Anka söker en assistent. Alla kan söka, så varför inte testa? Programmet börjar spelas in i vår!

Men hur ska det gå för Anna nu när maken lämnat henne? Det pratas om att hon kommer att få byta tillbaka till sitt gamla efternamn igen. Paul har nämligen förbjudit Anna att använda efternamnet för att hon inte ska kunna missbruka det. Så frågan är nu hur tv3 ska göra med…

Paul Anka begär skilsmässa

by Stefan on 07 december 2009

Kommer du ihåg den högtravande kvinnan som var på allas läppar i somras? Det ska villigt erkännas att jag knappt kommer ihåg varför hon var så kontroversiell och lyckades locka tittare i Svenska Hollywoodfruar. Kanske beroende på att Ullared har blivit en sån succé där Ros-Marie och Kjell har blivit höstens snackis.

Nu är det fritt fram att börja diskutera Anna Anka igen efter att Paul Anka har beslutat sig för att ta upp skilsmässa efter en längre tids problem som resulterade i att polisen fick rycka ut…

Anna Anka till Svenska Hollywoodfruar

by Stefan on 29 november 2009

Detta är långt ifrån någon nyhet då det enligt flera källor blev klart för 9 dagar sedan. Däremot så tycker jag att det tål att nämnas även här på omTVserier. I slutet på förra månaden kom det fram att Anna Anka mycket väl kan dyka upp i Let’s Dance och kort därefter kom nyheten om hennes julkalender tillsammans med Robert Aschberg som går under namnet Anna Anka och Hennes Vänner och sänds samtidigt som Kalles Jul.

I samma veva påpekade Anna Anka att hon inte kommer ställa upp…

Anna Anka kan få en egen TV-serie

by Stefan on 26 oktober 2009

Förra veckan skrev jag och berättade att vi kan få se Anna Anka i Let’s Dance efter ett möte mellan de båda parterna i slutet av förra veckan. Enligt en intervju med henne gjord av Expressen så verkar det fortfarande högaktuellt med ett deltagande i Let’s Dance, med kravet att han får träna i USA och pendla till Sverige på fredagarna. Frågan är om tittarsiffrorna för att se Anna Anka på ett dansgolv är tillräckligt bra för att motivera kostnaderna.

Samtidigt har hon valt att tacka nej…

Anna Anka till Let’s Dance

by Stefan on 23 oktober 2009

Är det någon människa jag verkligen inte klarar av så är det det Anna Anka. Själv hävdar hon att det endast var en roll hon spelade i Svenska Hollywoodfruar, men jag tvivlar på det då man aldrig låtsas idiotförklara sin makes fans. Det pratas om den svenska avundsjukan, men jag tvivlar på att så många ungdomar är sugna på att vakna upp med en 40 år äldre man/kvinna och börja dagen med att tillfredsställa honom eller henne.

Under veckan ska TV3, TV4, ett bokförlag och ett skivförlag åkt…