Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Spartacus: Blood and Sand

Spartacus: Blood and sand får prequel

by kennet on 12 augusti 2010

Äntligen har en svensk kanal köpt in serien Spartacus: Blood and sand och det är Tv6 som kommer att visa serien.

Säsong 2 har varit hotad då Andy Whitfield som spelar Spartacus fått diagnosen Non-Hodgkins lymfom, men nu visar det sig att Whitfield har svarat väl på behandlingen och Tv-bolaget Starz kan nu bekräfta att Whitfeild kommer att vara med i två avsnitt av sex i den prequel serie som kommer att heta Spartacus: Gods of the arena.

Denna serie har premiär i usa i januari 2011…

Spartacus: Blood & Sand får en andra säsong

by Stefan on 22 december 2009

Jag spår en fantastisk TV-vår för alla er som älskar krigs- och historiska serier. Sedan tidigare är det klart att The Pacific får premiär den 14 mars och nu bekräftas det även att kommande Spartacus: Blood & Sand blir förlängt med en andra säsong innan första säsongen har startat. Med tanke på budgeten i denna serien så kan vi inte annat än tro att serien har mottagits mycket väl av testpubliken och jag ser verkligen fram emot att få se serien.

För dig som inte har hört talas om…

Bakom kameran i Spartacus: Blood and Sand

by Stefan on 03 augusti 2009

Igår skrev jag om den nya TV-serien Spartacus: Blood and Sand och visade en trailer för Spartacus, samt la upp några Spartacus bilder. Idag lyckades jag hitta ett kort filmklipp från inspelningarna av serien. Väldigt intressant oavsett om du enbart är intressead av serien eller är intresserad av hur man skapar serier nuförtiden.

Det som slog mig var hur mycket som egentligen läggs in efteråt. Vid ett klipp får vi se två personer ligga på en liten grön klippa, fullt av grönt bakom dem. Dvs. i en…

Ny TV-serie – Spartacus: Blood and Sand

by Stefan on 02 augusti 2009

Romarstuket är fortfarande ytterst intressant och tittare som gillade Rome, Gladiator och 300 kommer med stor sannolikhet älska Spartacus: Blood and Sand. I denna nya TV-serie får vi åter igen följa Spartacus och hans lyckade slavuppror innan det slutligen går utför och han besegras. Då slutet är självklart på förhand är frågan, hur lång kommer serien vara?

I Spartacus: Blood and Sand kommer vi få ta del av stora mängder blod, mycket naket, åter igen stora mängder blod och lite extra naket. Det blir mycket nakenscener där ni som…