Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Scrubs

Scrubs

Handling: Scrubs är ett amerikanskt komedidrama skapad av Bill Lawrence. Serien följer livet för flera anställda på studentsjukhuset Sacred Heart. Huvudkaraktären är JD, spelad av Zach Braff och vi får följa hans väg tillsammans med Dr. Christopher Turk från att vara nyutexaminerade från läkarlinjen till att bli AT-läkare och själva bestämma över nya studenter. Turk och JD träffar även på nyutexaminerade läkaren Dr. Elliot Reid och erfarna Carla Espinosa. Upplagt för romanser och komplicerade privatliv.Säsonger: 9
Genre: Komedi / Drama
Originalvisning: 2 oktober 2001 - Idag
Medverkande: Zach Braff / Sarah Chalke / Donald Faison / Neil Flynn / Judy Reyes

Zach Braff är inte död

by Stefan on 14 oktober 2009

I förrgår ska ryktet att Zach Braff är död startats på internet. Enligt ryktet så ska Zach Braff från Scrubs hittats död i sin villa tidigt morgonen efter en överdos av tabletter. På eftermiddagen dök därför denna underhållande videon upp där Zach dementerar alla rykten om att han skulle vara död, varpå Donald Faison kommer in i bilden och uppträder med någon R’nB version av Wind beneath my wings.

Personligen har jag missat händelsen helt och det var inte förrän en god vän till mig visade klippet jag…

11 bästa intro i TV-serier

by Stefan on 06 augusti 2009

Det är nu ett par månader sedan jag publicerade topp 9 klassiska TV-fraser och jag tyckte därför att det var dags med en ny topplista. Denna gången har tuden kommit till bästa öppningarna i TV-serier.

En svår lista och jag kommer förmodligen få en del skit för den, men se det istället som din chans att dela med dig av dina åsikter. Vilken saknas? Vilken platsar inte? Gör dig hörd!

Listan kommer nedanför utan inbördes ordning. Tyvärr lyckades jag inte hitta videor med hög kvalité åt alla serierna, men…

Scrubs soundtrack

by Stefan on 22 maj 2009

Idag trillade jag in på en annan blogg och läste om Aqualung – Easier To Lie, vilket är en fantastisk låt i bland annat Scrubs. Det fick mig att fundera kring soundtracks och vilka låtar TV-serier väljer att använda sig av. Genom en snabb sökning lyckades jag hitta en lista på nästan samtliga låtar som hade varit med i Scrubs 2005. Det är ett par år sedan och bland annat Aqualung saknades.

För att återgå till ämnet så känns det som att där finns en röd tråd bland…

Scrubs får en nionde säsong

by Stefan on 18 maj 2009

Komediserien Scrubs var från början tänkt att läggas ner efter denna säsongen, men nu har tv-kanalen ABC beslutat sig för att spela in en nionde säsong.

Zach Braff har tidigare förklarat att han vill sluta och tittarsiffrorna har gått ned sedan serien bytte kanal från NBC till ABC. Men nu återkommer Scrubs för en nionde säsong. Braff har dock endast gått med på att medverka i sex avsnitt – sedan ska tyngdpunkten i serien flyttas över till andra rollfigurer.

Enligt The Hollywood Reporter är det klart att Donald Faison…

Scrubs blir porrfilm

by Stefan on 17 maj 2009

Nog för att vi har gått och väntat ett tag på nya uppgifter angående säsong 9 av Scrubs, men informationen om att man ska göra en porrfilm av Scrubs fick ändå mig att sätta morgonkaffet i halsen.

Det är filmbolaget New Sensation som nu har bestämt sig för att göra en parodi på Scrubs efter att tidigare har gjort en lyckad version av The Office, en nyhet jag har missat helt.

För någon vecka sedan var Zach BraffJimmy Kimmel Live där han visade upp…

Det kan bli ytterligare en säsong av Scrubs

by Stefan on 15 maj 2009

Förra veckan fick vi ta del av en fin säsongsavslutning av Scrubs där JD tog farväl av alla gamla minnen och fick bland annat återså Colin Hay. Nu har det kommit fram ny information som tyder på att det otroligt nog kan bli ytterligare en säsong av Scrubs. Det sägs att både Zach Braff och Sarah Chalke har skrivit på för 6 nya avsnitt i början av säsongen för att hjälpa dem igång.

Får vi se fler säsonger av Scrubs så kan vi förvänta oss en ganska stor förändring.…

Scrubs har gått i graven

by Stefan on 11 maj 2009

Igår var det då dags för det vi alla har väntat på denna våren, nämligen det sista avsnittet någonsin av Scrubs. Under 2000-talet har hela sitcom-scenen dominerats av två serier, nämligen Vänner och Scrubs. Det var med blandade känslor jag drog igång avsnittet och jag blev verkligen inte besviken.

Från början till slut fick jag uppleva 42 minuter underhållning, full av flashbacks och referenser till skämt från gamla avsnitt. Redan under de första sekunderna valde man att sätta ribban högt genom att dra igång Snow av Red Hot Chili…