Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Revenge

Revenge season 2 tillbaka på TV3

by Micke on 20 mars 2013

Så är äntligen serien Revenge tillbaka. Revenge har på bara en dryg säsong rönt stora framgångar världen runt, vilket lett till en rad nomineringar på de största tv-galorna både för stjärnskådespelarna och produktionen. Över tio miljoner såg premiäravsnittet i hemlandet. Nu är det dags för den gastkramande fortsättningen av Revenge season 2 på TV3.

När Revenge återvänder med andra delen av Revenge season 2 så är allt precis som vanligt; vackra människor med dyra vanor och en dold agenda, vilket skapar en gastkramande spänning. Under hösten har Revenge…

Premiär för nya TV-serien Revenge

by linn on 12 januari 2012

Revenge är en helt ny serie som har premiär i kväll klockan 21:00 på TV3. I USA har serien vecka efter vecka konkurrerat ut publikfavoriter som Law & Order och CSI.

Revenge handlar om en tjej som heter Amanda Clarke (Emily VanCamp) som flyttar tillbaka till The Hamptons under falskt namn, Emily Thorne, för att få sin hämnd. Hennes pappa blev oskyldigt dömd för terrorism och nu ska hon göra allt för att hämnas på dem som satte honom där och samtidigt förstörde hennes barndom.

Första avsnittet är riktigt lovande…