Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Rescue Me

Rescue Me

Handling:Säsonger: -
Genre: Drama / Komedi
Originalvisning: 21 juli 2004 - Idag
Medverkande:

Reaper bland nattens serier

by Stefan on 21 april 2009

Vi börjar nu närma oss slutspurten av säsongens TV-serier och vi märker det bland annat på att allt fler avsnitt sänds just nu. Onsdagen är ett undantag och även om det är många serier som sänds så är det få av serierna från topplistan. Ikväll är höjdpunkten Reaper, en serie som CW förmodligen inte kommer förnya.

Andra serier som sänds är According To Jim, Dancing with the Stars, The Unusuals, American Idol, Fringe, 90210 och Rescue Me. Jag har fortfarande lyckats undvika alla…

Rescue Me återupptagen och premiärdatum satt

by Stefan on 22 februari 2009

Alla fans till TV-serien Rescue Me kan vara lugna de kommande åren. FX gick härromdagen ut och uppdaterade premiärdatumet för den femte säsongen, samtidigt som man berättade att 18 avsnitt är beställda för säsong sex.

Säsong fem av Rescue Me kommer premiärsändas den 7 april, 10 p.m. Säsongen består av 22 avsnitt, med säsongsfinalen den 8 september.

Rescue Me-stjärnan Denis Leary gör reklam för serien genom att dra igång The Rescue Me Comedy Tour. En turné som beräknas inkludera 11-städer och skådespelarna Leary, Adam Ferrara och Lenny Clarke.