Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Paradise Hotel

Sök till Paradise Hotel

by Stefan on 22 juni 2010

Förra året tog TV6 över produktionen av den skandalomnämnda TV-serien Paradise Hotel och tittarna blev förmodligen inte besvikna när Jackie redan första avsnittet bestämde sig för att ha sex med John. Därefter fortsatte säsongen igenom med sex, parceremonier och interna konflikter.

Då programmet lockar förhållandevis många tittare sett till produktionskostnaderna så har nu TV6 beslutat sig för att spela in ytterligare en säsong. Så här beskriver man det på sin egen sajt:

Nu har du chansen! Är du mellan 18-28 år, singel, äventyrslysten…

Paradise Hotel-paren som är i Semifinal

by Mathilda on 20 januari 2010

Efter en spännande vecka av Paradise Hotel är det nu klart vilka som gått vidare till Paradise Hotels Semifinal. Dörrarna till hotellet har stängts och inga fler nya gäster kommer att checka in.

Under veckan som gått checkade det sista paret in: Fredrik och Luiza. Innan de klev in på hotellet hade de fått prata med Rami som gav dem information om varje deltagare. Fredrik och Luiza var dock smarta och lyssnade inte på vad Rami sagt. De valde istället att skapa sin egen uppfattning om varje person, vilket…

”Jag har ingen BH och inga trosor”

by Mathilda on 09 december 2009

Onsdag är, som alla Paradise Hotel-nerdar vet, ”Pandoras ask”-dagen.

I början av veckan flyttade en ny tjej in på Paradise Hotel, vilket rörde till en hel del i grytan. Erika, som hon heter, är tidigare känd bloggare, du hittar hennes blogg här.

Någon som absolut inte gillar den nya tjejen är Fransecsa. Det är kanske inte så konstigt då Erika fick i uppgift att splittra ett par, och valde att skicka Fransecsa till singelrummet och själv flytta ihop med Stefan. Erika verkar dock inte…

Paradise Hotel – Parcermoni 3

by Mathilda on 03 december 2009

Två nya killar checkade i början av veckan in i på paradise hotel, Patrik och Eddie och nu har det blvit  det dags för två killar att lämna programmet.

Eddie och Kristoffer ställde sig bakom Anneli. – Valet var lätt för Anneli, hon har ju byggt upp en relation med Kristoffer och ville inte svika honom. Anneli är själv med för att vinna och kände inte att Eddie var där av samma anledning. Eddie gjorde verkligen en chansning när han ställde sig bakom Anneli och han hade ju inte speciellt…

”Det kommer att bli sjukt mycket sex!”

by Mathilda on 30 november 2009

I gårdagens avsnitt fick två nya killar checka in på Paradise Hotel, Patrik och Eddie. Två nya ”hunkar”, hade vi fått höra… men vad tycker ni?

En tävling om vem som var husets bartenter anordnades och priset var en flaska med ytterligare mer dricka. Alla deltagarna festade loss och det är inte konstigt att kvällen slutade som den gjorde.

Vi fick se två nya sexscener som flashade förbi innan avnittet slutade. Anneli och Kristoffer samt Greta och Cimon.

Jackie var den första att ha sex i huset, redan första…

Paradise Hotel avsnitt 5 och 6

by Mathilda on 24 november 2009

Som Agneta skrev igår så kom två nya tjejer till Paradise Hotel i Söndags, Annelie och Madeleine. De båda påstås vara systrar, men det har varit många synpunkter och funderingar, både från tv-tittarna och deltagarna, om de faktiskt är syskon på riktigt. De är inte lika varandra, de har olika pigment osv.  Är det en tillfällighet att Annelie opererat näsan? Eller är det en bortförklaring till varför de är så olka?

När tjejerna först anledde till paradiset fick de gå en match i poolbrottning mot varandra.…

Att roa sig en måndagkväll

by Agneta on 23 november 2009

Paradise Hotel är perfekt att ligga och slötitta på en mörk och regnig måndagkväll.

Tackgodegud för TV6 Play och alla killar och tjejer som frivilligt ställer upp i denna typ av program! Det är ju underhållning så det förslår! Snygga människor, vackra omgivningar, lite sex och en hel del intriger, en hel massa intriger!

Enda nackdelen är att det ibland hörs lite dåligt vad de säger, men då är fördelen att jag kan pausa och spola tillbaka!

Nu har jag sett fem avsnitt på raken och … vad sjutton hette…

Paradise Hotel avsnitt 4 – Parcermoni

by Mathilda on 20 november 2009

Igår var det dags för parcermoni på Paradise Hotel. Andreas fick tidigare i veckan veta att han hade möjlighet att själv få imunitet eller att ge bort imuniteten till en annan kille, som då inte kunde åka ut denna vecka.  Killarna hade byggt upp en pakt där alla ville ha ut Stefan, så vi har hela tiden anat hur Andreas plan har sett ut. Under parcermonin fattade Andreas beslutet att själv ta imuniteten och ställde sig bakom Franscesca, precis som vi trodde, vilket tvingade Stefan att välja en ny…

Fantastiska tittarsiffror för Paradise Hotel

by Stefan on 17 november 2009

Egentligen bör man inte slänga iväg superlativ efter att ha fått se tittarsiffror efter enbart premiäravsnittet, men efter att ha spenderat förmiddagen med att gå igenom årets tittarsiffror så tycker jag att det är väl värt att nämna. I början på nästa vecka ska jag försöka sammanfatta samtliga sända avsnitt för att se om det går att urskilja en trend.

Precis som jag nämnde ovanför så har jag gått igenom hela årets tittarsiffror för TV6 och föga oväntat så placerar sig fotboll och ishockey på så gott som samtliga topp 100-platser. Efter…

Paradise Hotel avsnitt 2 – paktspel

by Stefan on 17 november 2009

Idag fortsatte uppbyggnaden av skandalerna i Paradise Hotel som jag ser i efterhand på TV6 Play. I övermorgon tar jag ett nytt beslut angående om jag ska fortsätta skriva om serien beroende på tittarsiffrorna, men i nuläget har jag upptäckt en hel del nya besökare som trillar in.

Dagens twist bestod i att veckans singel, Andreas som jag inte alls gillar, har fått gratis immunitet. Det betyder, beroende på hur tidigt i ceremonin han får välja, att han kan få ut vem som hest av killarna genom att ställa sig…

Paradise Hotel avsnitt 1 – striptease & sex

by Stefan on 16 november 2009

Kvällens avsnitt var det första ur Paradise Hotel 2009 och det fick verkligen en kanonstart om man ser till vad skvallertidningarna vill ha. Från första minut var det tydligt att spänningen låg i luften för att sedan eskalera under kvällen och till sist sluta i en underlig sexakt. Men låt oss börja från början.

Först dök samtliga tjejer upp i huset i Mexico och tog sig en grundlig rundvandring samtidigt som vi fick se klipp där tjejerna presenterade sig.

Redan i presentationen kom vi tittare underfund med att Jackie

Premiär för Paradise Hotel ikväll

by Stefan on 15 november 2009

I skrivande stund sitter jag i princip och hoppar i väntan på tittarsiffrorna för Glee. Mina första reaktioner på Glee verkar inte ha tagits emot särskilt väl och jag ser fram emot nästa avsnitt för att bli motbevisad. Tyvärr så dröjer tittarsiffrorna pga internt strul på MMS och vi får helt enkelt vänta till imorgon, måndag, innan vi kan se hur populär serien är i Sverige.

Nu över till något helt annat, nämligen premiären av svenska Paradise Hotel på TV6. Personligen så är jag inte jätteförtjust i…

Svenska Paradise Hotel på TV6

by Stefan on 10 juni 2009

Under hela juni månad har TV6 sänt den danska versionen av skandalsåpan Paradise Hotel som TV4 producerade i Sverige 2005. Tydligen har tittarsiffrorna varit bra, för nu ska viasat börja producera en svensk version av konceptet. Här kan jag lova att vi kommer få se fylla, hångel, sex och mycket naket.

För er som har missat Paradise Hotel tidigare så kan det kortfattat beskrivas som ett Big Brother för pilska 25-åriga singlar som har ett enda mål i sikte, nämligen att hitta en partner och få stanna kvar…