Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

The Office

The Office

Handling: TV-serien The Office utspelar sig på pappersföretaget Dunder Mifflin i den amerikanska staden Scranton där chefen Michael Scott har en tendens att gå over gränsen i sin jakt på bekräftelse från sina arbetskollegor. Arbetsdagarna präglas av galna upptåg och intriger som skulle få vilken vettig människa som helst att saga upp sig. Från första avsnittet kämpar företaget dessutom emot nedläggning, vilket är ett genomgående tema i samtliga 6 säsonger av serien.Säsonger: 6
Genre: Komedi / Sitcom
Originalvisning: 24 mars 2005 - Idag
Medverkande: Steve Carell / Rainn Wilson / John Krasinski / Jenna Fischer / Ellie Kemper

NBC lägger ner minst 7 serier

by Stefan on 17 april 2009

NBC har nyligen publicerat en lista på alla deras nuvarande serier och tyvärr ser det mörkt ut för många av dem. På listan över dödsdömda serier så har vi bland annat ER, Kath & Kim, Life, Knight Rider, Crusoe, Lipstick Jungle Kings och My Own Worst Enemy. Personligen så följer jag inte någon av serierna, men jag har sett fram emot att få börja på Knight Rider som var en av mina favoritserier under 80-talet.

På deras lista över bubblare så har vi däremot…

The Office S05E15

by Stefan on 14 februari 2009

Dagens avsnitt av The Office fortsätter där det förra tog slut, nämligen med att Michael ska få ett avslut på sitt förhållande med Holly. När Michael kommer fram till hennes arbetsplats så får han höra att Holly har fått en pojkvän, vilket tar hårt på honom. Känslorna tar över och han klarar inte att genomföra sin tänkta presentation, vilket gör att Pam tvingas ta över. Presentationen slutar i en katastrof och Michael lyckas stjäla med sig ett brev från Hollys dator där det står att hon fortfarande har känslor…

The Office S05E14

by Stefan on 14 februari 2009

Idag i The Office får vi följa med när Michael och Pam reser runt till andra företag för att förklara hemligheten bakom Scranton’s framgång. I sin presentation så lyckas Michael förödmjuka både personalen och Jims gamla flickvän.

På kontoret inser Jim och Dwight att man har glömt bort Kellys födelsedag och man påbörjar en insamling för att få ihop pengar till ett födelsedagskalas åt henne.

Vi får även följa med när Andy blir kär i en av Stanley’s klienter, vilket inte slutar allt för bra.

Citat

Jim: I…