Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

The Mentalist

The Mentalist

Handling:Säsonger: -
Genre: Action / Äventyr / Drama
Originalvisning: 23 september 2008 - Idag
Medverkande:

TV-serier med premiär i mars

by Stefan on 01 mars 2010

Idag tog OS slut och över hela Sverige jublar icke sportfantaster. OS-sändningarna på SVT har lockat i snitt 1-2 miljoner tittare varje dag och ett resultat av det är att samtliga reklamkanaler plockade bort sina mest populära program och istället visade repriser.

Nu är OS över och samtliga kanaler rivstartar i ett sällan skådat tempo. Enbart i mars månad har vi över 40 seriepremiär vilket borde vara något slag av rekord.

Tittar vi närmare på serierna så tror jag starkt på True Blood, Desperate Housewives, Fuskbyggarna, Saltön, Det Kungliga Bröllopet…

Aunjanue Ellis till The Mentalist

by Stefan on 19 december 2009

Jag har tidigare berättat om mitt intresse för psykologi och serier så som The Mentalist, Lie to Me och Psych. För dig som följer The Mentalist i USA så har det varit en ganska mörk höst där Patrick Jane (Simon Baker) tog ett kliv närmare Red John när Sam Bosco kom för nära sanningen och blev mördad.

Nu har det blivit klart att Aunjanue Ellis kliver in och blir chef på California Bureau of Investigation till en följd av dödsfallet av Bosco och Virgil Minellis avhopp. Hon har tidigare varit med…

The Mentalist närmar sig Red John

by Stefan on 25 maj 2009

I onsdags visades säsongsfinalen av The Mentalist, en TV-serie som började mycket lovande men har tappat fokus allt eftersom under säsongens gång. Till en början så levererades en underhållande bakgrundshistoria kring Patrick Jane och allt eftersom vi kom längre in i serien så fick vi veta allt mer om den mystiska Red John. Därefter hände något och huvudhandlingen (Red John) glömdes bort i flera avsnitt, fram till nu.

Det måste erkännas att jag inte stod med några större förhoppningar inför säsongsfinalen då serier som NCIS, How I