Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Melrose Place

Fler avsnitt beställda av Vampire Diaries och Melrose Place

by Stefan on 21 oktober 2009

Föga förvånande har CW nu gjort klart att man beställer en full säsong av Vampire Diaries, vilket betyder ytterligare 15 avsnitt för oss tittare. Otroligt kul då det utan tvekan är en av mina favoriterserier just nu. Den stora frågan är vilken svensk kanal som väljer att köpa in den. På TV3 har vi sedan tidigare Top Model och på Kanal 5 har vi Gossip Girl. Även The O.C. gick på Kanal 5, så jag skulle gissa på att det blir vinnaren.

Samtidigt bekräftas det att…

Nya avsnitt av Melrose, One Tree Hill och Vampire Diaries

by Stefan on 25 september 2009

Strålande nyheter från CW oberoende om du följer Melrose Place, One Tree Hill eller deras nya drama Vampire Diaires. Det bekräftas nu att One Tree Hill har fått en hel ny säsong beställd bestående av 22 nya avsnitt, samtidigt som tittarfattiga Melrose har fått 6 nya avsnitt beställda.

CW har även beställt hela 9 nya avsnitt av den populära TV-serien Vampire Diaries som har slagit rekord när det gäller antal nya tittare. Nu hoppas jag verkligen att någon svensk kanal köper in den.

Vilken serie ser du främst fram emot?

by Stefan on 08 juli 2009

Precis som vanligt när hösten närmar sig så har det även blivit dags att spekulera i vilka serier som blir kanon och kalkon. Personligen ser jag verkligen fram emot att få se Vampire Diaries då jag har väldigt stora förhoppningar för den. På kalkonsidan så tror jag inte att Cougar Town kommer lyckas få mer än 1-2 säsonger.

För att få högre relevans på våra artiklar vill vi nu även höra om din kommande favoritserie. Vilken av följande serier ser du främst fram emot? Är det kanske så att…

Ny promo från CW (Vampire Diaries, Gossip Girl, 90210)

by Stefan on 09 juni 2009

Förhandstittar är alltid intressanta för TV-fantaster för mig och extra kul är det när ny information om Vampire Diaries dyker upp. I det nysläppta klippet från CW så får vi bland annat ta del av nämnda Vampire Diaries, men även Gossip Girl, 90210, Smallville, One Tree Hill, Melrose Place och en mängd andra serier.

Smallville och One Tree Hill kommer jag med stor sannolikhet aldrig ta upp igen. Däremot så verkar 90210 smått intressant och flera av mina vänner har gett serien högt betyg.…