Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Mammas pojkar

Mammas pojke hade redan flickvän

by Mathilda on 11 december 2009

Igår avgjordes Mammas pojkar. Tim, Christian och Bobby gjorde sina slutgiltiga val och allt verkade frid och fröjd.

Men nu när tvsändningarna är slut kommer sanningarna fram.

Tim valde Moa, men erkänner nu att känslorna aldrig fanns där. Faktum är att han under hela inspelningen av Mammas pojkar hade en flickvän. Fusk anklagelser har strömmat in då det var många som visste om Tims hemlighet. Även tjejerna som deltog i programmet sägs ha vetat om det, vissa fick dock inte reda på det förän i slutet och blev mycket…

Då var det färdigvalt!

by Agneta on 10 december 2009

Så var det då äntligen slut! Eller jag menar, så var det då äntligen final! Mammas Pojkar har fått välja sig varsin flickvän. Och jag tycker alla tre valde fel. Helt fel.

Tim valde Moa i stället för Victoria. Ett för mig helt ofattbart val. Hur kunde han? Vad hade hon som inte Victoria hade? Men hey, vad vet jag, jag var inte där! Men jag blev väl bländad av Victorias skönhet och förväntade mig att han skulle bli det också.

Christian valde unga Viktoria framför lite äldre Martina.…

Dejting-tv när den är som… bäst?

by Agneta on 03 december 2009

Ja jag erkänner, lika mycket som jag avskyr hela idéen med programmet och dess upplägg, lika mycket är jag fascinerad och… nästan trollbunden! Jag måste bara se dem! Tjejerna, killarna, paren, dejterna och så såklart – icke att förglömma – mammorna!

Mammas Pojkar börjar lida mot sitt slut och jag tror att det är sista avsnittet nästa torsdag. Ojojoj vad spännande! Vilken tjej kommer respektive kille att välja?

Och kommer det att bli något när de kommer hem till Sverige och verkligheten igen, och när vardagen gör sig påmind? Inte…

Nu börjar det bli spännande!

by Agneta on 26 november 2009

Fram tills nu har Mammas Pojkar varit ett tråkigt och rätt så tramsigt program. Pojke möta flicka, inget konstigt i det, men att mamma ska vara med och tycka och tänka och ha åsikter känns både lite kul och ganska… gammalmodigt. Hittills har jag lojt slängt ett öga på programmet, men från och med nu verkar det bli riktigt spännande! (Intriger är väl aldrig fel, i alla fall inte på TV)

Nu flyttar mammorna och deras pojkar in i ett SPA-hus.

Jag måste erkänna att jag inte hängt med…

Tjejerna i Mammas pojkar var inte singlar

by Stefan on 01 november 2009

Personligen är jag inte särskilt förtjust i program där en person ska få välja bort en rad personer för att sedan leva lyckligt med den slutgiltiga vinnaren. I Sverige har vi just nu Mammas Pojkar, Bonde söker fru, Ensam mamma söker, Den rätte för Rosing och säkert en mängd andra jag har missat. I USA har vi ännu fler och där lär med all säkerhet skapas nya varianter.

En av deltagarna i Mammas Pojkar, Towa Lindberg, klargjorde tydligt inför tävlingen att hon redan har en pojkvän och var därför…