Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Lost

Lost får en extra timme

by Stefan on 03 juli 2009

I veckan blev det bekräftat att den sista säsongen av ABC:s drama Lost förlängs med ytterligare en timme vilket gör att säsong 6 nu kommer bestå av 18 timmars action.

Detta är egentligen långt ifrån någon storslagen nyhet, men för alla Lost-fans så vet jag att varje minut är oerhört viktig och att då få en hel extra timme måste vara kanon. Själv har jag tyvärr inte följt serien utan endast sett några ströavsnitt i de senaste två säsongerna. I nuläget känns det som att exakt vad som helst…

Preview för nattens Lost

by Stefan on 04 mars 2009

På senare tid så har jag funderat på att återuppta Lost som jag la ner en bit in på tredje säsongen. Igår valde jag att återuppta Chuck (vilket jag kommer skriva mer om) och jag blev positivt överraskad eftersom jag hade glömt bort hur bra serien egentligen är.

Från flera håll så rapporteras det om att Lost närmar sig en upplösning och allt fler frågor får svar. Är det värt tiden det tar att se om hela serien från början igen? Alternativet vore att börja se Heroes

Dagens intressanta TV-serier

by Stefan on 25 februari 2009

På amerikansk TV så har vi ett par intressanta TV-serier som Lost, Top Chef: New York, Criminal Minds och Damages. Själv så följer jag egentligen inte någon av dem, men överväger att ta upp Lost igen. Jag tappade intresset en bit in i tredje säsongen när de aldrig lyckades ta sig ifrån ön och The Others blev inblandade. Är den tillräckligt bra för att man ska ta upp den igen?

På svensk TV så ser det tyvärr mörkare ut. Dels har vi nya avsnitt av Grey’s

Ännu mer Lost på TV4

by Stefan on 25 februari 2009

Idag fick jag höra att TV4 har beslutat om att sända två avsnitt av Lost i veckan för att försöka komma närmare antalet sända avsnitt i USA. Det är något jag verkligen uppskattar då det största problemet svensk TV har är att man ligger väldigt långt bakom amerikansk TV. När två vänner diskuterar en TV-serie som tex The Simpsons så är det svårt att prata om vad som har hänt nyligen när svensk TV ligger ett år bakom.

Från och med vecka 15 (vecka 9 nu) så kommer…