Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Körslaget

Topp 10 – introlåtar på TV

by anna on 21 april 2010

I augusti förra året skapade Stefan sin personliga topplista över bästa intro i TV-serier och här kommer en fortsättning med topp 10 signaturmelodier man sjunger med i, vare sig man vill eller ej.

10 ) Tur i kärlek och Kär och galen – Delad tioendeplats för två svenska 90-talsprogram som var lika überkäcka som deras introlåtar. Man hjärntvättades snabbt, kunde varje ord i texten och kom på sig själv att gå och sjunga på dem lite då och då.

9 ) Fresh Prince in Bel Air

Höjden av dålig smak i Körslaget

by Agneta on 03 april 2010

Körsång är alltsomoftast trevligt och kan ibland vara riktigt maffigt, och ut- och omröstningar är alltid spännande, oavsett vad eller vem det handlar om.

Således borde Körslaget vara det perfekta underhållningsprogrammet en lördagkväll. Men det är det inte.

Frånsett att den här körsången kanske inte är det mest pampiga jag hört så finns det ett par andra detaljer jag verkligen irriterar mig på. Och nej, jag tänker inte på det misstag som skedde förra veckan när Gry gav fel besked. Även om det var både onödigt och klantigt.

Jag tänker…

TV-serier med premiär i mars

by Stefan on 01 mars 2010

Idag tog OS slut och över hela Sverige jublar icke sportfantaster. OS-sändningarna på SVT har lockat i snitt 1-2 miljoner tittare varje dag och ett resultat av det är att samtliga reklamkanaler plockade bort sina mest populära program och istället visade repriser.

Nu är OS över och samtliga kanaler rivstartar i ett sällan skådat tempo. Enbart i mars månad har vi över 40 seriepremiär vilket borde vara något slag av rekord.

Tittar vi närmare på serierna så tror jag starkt på True Blood, Desperate Housewives, Fuskbyggarna, Saltön, Det Kungliga Bröllopet…