Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Guldfeber

TV-serier med premiär i mars

by Stefan on 01 mars 2010

Idag tog OS slut och över hela Sverige jublar icke sportfantaster. OS-sändningarna på SVT har lockat i snitt 1-2 miljoner tittare varje dag och ett resultat av det är att samtliga reklamkanaler plockade bort sina mest populära program och istället visade repriser.

Nu är OS över och samtliga kanaler rivstartar i ett sällan skådat tempo. Enbart i mars månad har vi över 40 seriepremiär vilket borde vara något slag av rekord.

Tittar vi närmare på serierna så tror jag starkt på True Blood, Desperate Housewives, Fuskbyggarna, Saltön, Det Kungliga Bröllopet…

Ny storsatsning med Erik & Mackan

by Mathilda on 12 december 2009

Nu står det klart att vi kommer att få se betydligt mer av  programledarduon Erik och Mackan i vår. De kommer nämligen att leda TV6 nya storsatsning Guldfeber.

”Erik och Mackan är några av de mest spännande av de nya programledarkonstellationerna som finns just nu, både på kort och lång sikt. De behövs, för Sverige har problem med tillväxten av nya programledare. De står också för en typ av humor som passar TV6″ – MTG TV:s programdirektör Anders Knave till Dagensmedia.se.

I Guldfeber kommer Erik och Mackan testa på hur…