Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

The Good Wife

En andra säsong av NCIS LA beställd

by Stefan on 20 januari 2010

NCIS har länge legat mig varmt om hjärtat och även om jag personligen inte har blivit riktigt förtjust i NCIS Los Angeles ännu så är det föga överraskande att CBS nu väljer att förlänga serien med ytterligare en säsong efter att den har legat på höstens topp 10 populäraste TV-serier i USA.

Samtidigt avslöjar CBS att även The Good Wife har blivit förlängd med ytterligare en säsong. Under hösten har NCIS: LA fått i genomsnitt 16.8 miljoner tittare per program samtidigt som The Good Wife har lockat ett…

NCIS Los Angeles får grönt ljus

by Stefan on 15 oktober 2009

En av serierna jag har varit starkt tveksam till i höst är utan tvekan NCIS Los Angeles. Delvis tack vare knepet att lägga serien precis innan klassiska NCIS har gjort att NCIS LA blivit en succé tittarmässigt. Serien har just nu ett snitt på 17.4 miljoner tittare per avsnitt, vilket är otroligt bra och placerar serien bland de mest sedda i höst.

Tack vare detta så har nu CBS valt att beställa en full säsong av serien och vi kommer därför vara garanterade 13 avsnitt, varav 4 redan…

CBS lägger på fem pilotavsnitt

by Stefan on 15 februari 2009

Det är pilotsäsong för TV-nätverken och förra veckan låg CBS verkligen inte på latsidan när man beslutade om att beställa fem pilotavsnitt. Resultatet blev tre dramaserier och två komedier. Förvånande för CBS så har det i nuläget inte kommit ut några uppgifter om en polisserie.

Jerry Bruckheimer återvänder till nätverket för ett medicinskt drama vid namnet Miami Trauma. Enligt Variety så kommer det vara ett team med traumaläkare i Miami som gör sitt bästa för att hjälpa sina patienter komma på rätt köl igen.

Nästa serie som är på…