Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Game Of Thrones

Elio och Linda fick skriva tillsammans med Game of Thrones-författaren tack vare internet

by Simon Nilsson Larsson on 07 juli 2015

Sponsrad video
Vad skulle man göra utan internet? Diskutera Game of Thrones över en kopp kaffe? Nej, det är tur att internet finns så att Elio och Linda kunde skapa det största fanforumet för serien. Tack vare det fick de också skriva en bok med George R.R. Martin.

Här är första trailern till nästa säsong av Game of Thrones

by Simon Nilsson Larsson on 06 februari 2015

Säsongspremiären av Game of Thrones är fortfarande lite mer än ett par månader bort, men här kommer det första smakprovet på hur den femte säsongen kommer se ut. Tyrion har blivit skäggig, drakarna större och Arya skickligare på sin vattendans.

Nya seriepremiärer på filmnet.se

by christian on 16 april 2014

Lagom till våren har några av favoritserier börjat sändas igen på TV. På Filmnet.se kan du bland annat se de nya säsongerna av Game of Thrones och Veep.

Dessa serier är nyheter på filmnet:

Game of Thrones

Kampen om järntronen fortsätter i fjärde säsongen av Game of Thrones. Serien som är baserad på böckerna av George R. R. Martin fortsätter att fängsla och överraska tittare världen över. Frågan många ställer sig just nu är säkert, vilka kommer stryka med denna säsongen?

Veep

Komediserien där vi får följa…

Dags för en ny säsong av Game of Thrones: season 4

by Micke on 06 april 2014

Ikväll söndag har succéserien Game of Thrones premiär i USA med säsong 4 och på måndag kan du se den i Sverige.

Jag vet att det är många med mig som otåligt har väntat sedan förra året och nu äntligen är den väntan över.

Vi har en spännande säsong framför oss och ett riktigt bra första avsnitt. Hur kan jag veta det? Jo, jag hade turen att vara en av de som fick vara med när första avsnittet av Game of Thornes säsong 4 förhandsvisades på Rigoletto i Stockholm i…

Fler vårpremiärer hos HBO nordic

by christian on 30 januari 2014

Året på HBO nordic har startat starkt med den kritikerrosade serien True Detective, ny säsong av Girls och om två veckor har serien om James Bond-författaren Fleming premiär. Fler premiärer stundar dock och det är inte vilka premiärer som helst. Här följer några av serierna som har premiär i slutet av februari och framåt:

Vikings – Den 28 februari får vi återigen vässa svärden och följa de gamla skandinaverna i Vikings. Serien följer vikingen Ragnar Lothbrok och hans familj och svenske Gustaf Skarsgård återfinns i en av de största rollerna!

Vice

Game Of Thrones season 3 börjar ikväll

by Micke on 01 april 2013

Nej det är inget elakt 1 april skämt, du kan redan ikväll se första avsnittet på Game of Thrones season 3. I Usa visades avsnittet redan igår, medan här i Sverige får vi vänta en dag extra.

Så ladda upp med något gott och se fram emot kvällens avsnitt.

Finns att se på Cmore Series kl 20 (digital tv). På www.filmnet.se (99kr per månad) eller på hbonordic.com (79kr per månad med bindningstid eller 129kr / månad)

För att få er i rätt stämning kommer här två trailers för Game Of Thrones…