Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Fuskbyggarna

Premiär för Fuskbyggarna

by Stefan on 03 mars 2010

Ikväll kastar Martin Timell verktygen och tar hjälp av Lennart Ekdal för att ge sig ut i Sverige och ställa oseriösa hantverkare mot vägen. I nya programmet Fuskbyggarna kommer vi bland annat få se hus utan tak, svartmögel i badrummen, fuktskadade villor och givetvis tragiska historier.

Lennart Ekdal berättar:

- Vi tar det här förbi den vanliga konsumentjournalistiken, som ibland känns lite fyrkantig. Det finns en dramatik i sökandet efter hantverkarna och det finns dramatik i de starka känslorna.

- Det finns ingen som bor i ett hus som…

TV-serier med premiär i mars

by Stefan on 01 mars 2010

Idag tog OS slut och över hela Sverige jublar icke sportfantaster. OS-sändningarna på SVT har lockat i snitt 1-2 miljoner tittare varje dag och ett resultat av det är att samtliga reklamkanaler plockade bort sina mest populära program och istället visade repriser.

Nu är OS över och samtliga kanaler rivstartar i ett sällan skådat tempo. Enbart i mars månad har vi över 40 seriepremiär vilket borde vara något slag av rekord.

Tittar vi närmare på serierna så tror jag starkt på True Blood, Desperate Housewives, Fuskbyggarna, Saltön, Det Kungliga Bröllopet…