Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Fringe

Fringe-stjärnan avklädd för Esquire

by Stefan on 11 februari 2010

Sexistiskt? Möjligtvis, men oavsett vad man anser om det så skjuter både tittarsiffror och läsarsiffror i höjden efter ett utvik. Idag gjorde Anna Thunman SköldTV-planeten (följ henne!) mig uppmärksam på att den vackra Fringe-stjärnan Anna Torv har vikit ut sig i det senaste numret av tidningen Esquire.

Den 31 år unga australiensiska skådespelerskan delar även med sig av sig själv i en intervju för tidningen där hon bland annat pratar om sitt förflutna, skillnader på Australien och USA, samt sin kommande sexscen i The Pacific.

If someone…

J.J. Abrams vill lägga ner Fringe

by Stefan on 21 januari 2010

Stjärnproducenten J.J. Abrams som ligger bakom fantastiska TV-produktioner så som Alias, Lost och Felicity har redan börjat prata om slutet för Fringe trots att man endast är inne på säsong 2.

Anledningen är att han vill avsluta serien på bästa vis för att på så vis undvika att serien fortsätter allt för länge och därefter tvingas avslutas pga dåliga tittarsiffror likt Scrubs. Något han har lärt sig i samband med produktionen av Lost.

- Nån gång i tredje säsongen sade vi: ”Nu behöver vi få veta…

Reaper bland nattens serier

by Stefan on 21 april 2009

Vi börjar nu närma oss slutspurten av säsongens TV-serier och vi märker det bland annat på att allt fler avsnitt sänds just nu. Onsdagen är ett undantag och även om det är många serier som sänds så är det få av serierna från topplistan. Ikväll är höjdpunkten Reaper, en serie som CW förmodligen inte kommer förnya.

Andra serier som sänds är According To Jim, Dancing with the Stars, The Unusuals, American Idol, Fringe, 90210 och Rescue Me. Jag har fortfarande lyckats undvika alla…