Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Fantastiska nöjen

Praktfiasko för TV3 och Fantastiska Nöjen

by Stefan on 31 januari 2010

I torsdags var det premiär för den nya realityserien Fantastiska Nöjen i TV3 på bästa sändningstid, 20:00. Premiären blev dock inte riktigt vad man hade väntat sig när den endast lockade 85 000 tittare.

I programmet Fantastiska Nöjen får tittarna följa en arbetsförmedling som samlar på udda artister. I dagsläget arbetar cirka 10 000 av Sveriges 12 838 aktiva artister på förmedlingen.

I programmet får vi följa med bakom kulisserna och träffa allt från nakenfakirer och radiostyrda, cyklande möss till folkkära artister som Lili och Susie och följa…

Fantastiska Nöjen i TV3

by Stefan on 24 januari 2010

Under senaste 2-3 åren har arbetsplats-serier blivit allt mer populära och program så som Färjan, Ullared, Semestersvenskar, Stockholm-Arlanda och Advokaterna har lockat stora mängder tittare.

Därför är det ingen större förvåning att TV3 nu har lyckats hitta ännu en arbetsplats och döpt programmet till Fantastiska Nöjen. Där får vi följa artistförmedlingen där nästan 10 000 av Sveriges 12 838 verksamma artister jobbar.

I programmet får vi följa med bakom kulisserna och träffa allt från nakenfakirer och radiostyrda, cyklande möss till folkkära artister som Lili och Susie och följa dem…