Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Dödlig Fångst

Jake Harris fast för rattfylleri

by Stefan on 22 februari 2010

Medlidande är känslan som sköljer över mig när jag hörde nyheten om att 24-åriga Jake Harris blivit arresterad för rattfylleri nio dagar efter det tragiska beskedet om Phil Harris död.

Det var under torsdagen förra veckan som en polis stoppade Jake Harris, känd från Dödlig Fångst, och det uppdagades att han kört rattfull med indraget kört och sedan försökt smita. Hans pappa Phil Harris gick bort den 9 februari vid 53-års ålder efter att ha drabbats av en stroke.

Enligt polisman Dan McDonald så stoppades Jake efter att han…

Phil Harris från Dödlig Fångst har avlidit

by Stefan on 11 februari 2010

Där är stor skillnad på människor och människor. En del tar det år att lära känna och andra är så förtroendeingivande att man i en krissituation skulle kunna lägga sitt liv i deras händer trots att man precis har träffat dem. Phil Harris är utan tvekan en man av den senare sorten.

Redan i det första programmet av Dödlig Fångst från TV6 och Discovery fattade jag stort tycke för Harris och därefter har han enbart fortsatt att växa för varje avsnitt. Trots isande kyla och stormigt hav så lyckades han alltid…

Deadliest Catch – min favoritserie

by Stefan on 31 maj 2009

När det gäller TV-serier så är det oerhört svårt att välja favoriter och därför måste man dela upp dem i kategorier. Komedi, drama, reality, osv. Realityserier är vanligtvis ett område som jag har väldigt svårt för, men just Deadliest Catch är utan tvekan min favorit på området.

Vi får möta tuffa, hårda fiskare som på insidan är väldigt mjuka. En av favorithändelserna är utan tvekan när en man faller överbord från ett annat fartyg och Time Bandit med Johnathan Hillstrand i täten gör allt i sin makt för att…