Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Big Bang Theory

Big Bang Theory

Handling: Från skaparna Chuck Lorre (Two and a Half Men) och Bill Prady (Gilmore Girls) kommer nu Big Bang Theory, vilken är en sitcom som visar vad som hander när de båda hyperintelligenta rumskamraterna Sheldon (Jim Parsons ) och Lenoard (Johnny Galecki ) möter Penny (Kaley Cuoco), en vacker kvinna som flyttar in som granne, och de båda rumskamraterna inser att de inte vet någonting om livet utanför labbet. Vid sidan av har vi även deras två bästa vänner Howard (Simon Helberg) och Rajesh (Kunal Nayyar).Säsonger: 3
Genre: Komedi / Sitcom
Originalvisning: 24 september 2007 - Idag
Medverkande: Jim Parsons / Johnny Galecki / Kaley Cuoco / Simon Helberg / Kunal Nayyar

Amy Farrah Fowler-skådisen ger en ny blick på Big Bang Theory

by Simon Nilsson Larsson on 15 juni 2015

CBS komediserie Big Bang Theory är väldig populär, men beskylls ibland för att sakna djup. Men när Mayim Bialik (Amy Farrah Fowler) gästade en panel ledd av astrofysikern Neil deGrasse Tyson gav hon en förklaring till serien som nog får de flesta att tänka till.

Breaking Bad och Fargo stora vinnare på Emmygalan

by christian on 02 september 2014

För ungefär en vecka sedan gick den stora Emmygalan då allt inom tv-serier prisas. Stora vinnare blev Breaking Bad som tog hem 5 priser, för bästa dramaserie, manliga huvudroll, båda birollskategorierna och bäst skrivna avsnitt. Den enda kategorin där Breaking Bad var nominerade och inte vann var bäst regi i ett avsnitt, där True Detective tog hem priset.

Även miniserien Fargo som slog nytt rekord i antalet nomineringar tog hem två av de största priserna, nämligen bästa miniserie och bästa regi i en miniserie. Både Martin Freeman och Billy…

Eliza Dushku ansluter till Big Bang Theory

by Stefan on 20 september 2010

Big Bang Theory fortsätter locka tittare med vackra science fiction-skådespelerskor och nästa person att följa den olycksdrabbade Summer Glau, känd från Firefly, är Eliza Dushku.

Den 29-åriga skådespelerskan som främst är känd från sin medverkan i Dollhouse och Buffy kommer dyka upp i avsnitt 7 där hon porträtterar en FBI-agent vars uppgift är att undersöka Wolowitz (Simon Helberg) vänner så att han kan få tillgång till ett topphemligt passerkort. Ser vi på Wolowitz historik när det gäller topphemliga miljonprojekt så blir det inget positivt slut.

Samtidigt kan jag…

Kaley Cuoco från BBT skadad i hästolycka

by Stefan on 14 september 2010

Natten mellan torsdag och fredag drar äntligen säsong fyra igång av TV-serien Big Bang Theory under avsnittstiteln The Robotic Manipulation. Tyvärr kom idag nyheten att man har plockat bort Kaley Cuoco från tisdagens inspelning efter en olycka på hästryggen tidigare i helgen som resulterade i ett brutet ben.

Enligt amerikanska TV Guide så bekräftar en representant för Kaley att hon i dagsläget befinner sig på ett sjukhus i Los Angeles.

She’s scheduled to make a full recovery.

Uppgifterna angående hennes medverkande i premiäravsnittet varierar men klart idag är att hon…

Säsongspremiär för Big Bang Theory

by Stefan on 17 oktober 2009

På söndag drar Kanal 5 igång säsong 3 av TV-serien Big Bang Theory. I USA har serien blivit otroligt populär och med sina 13 miljoner tittare är man årets näst mest sedda komediserie. Något som jag personligen tycker är väldigt kul då jag anser serien vara underhållande.

Tyvärr har den misslyckats katastrofalt i Sverige och Kanal 5 väljer därför att flytta serien från torsdagskvällar till 21:55 på söndagskvällarna. Personligen tvivlar jag starkt på att seriens målgrupp sitter framför TV:n då.

I söndagens säsongspremiär får Penny (Kaley Cuoco) problem att…

11 bästa intro i TV-serier

by Stefan on 06 augusti 2009

Det är nu ett par månader sedan jag publicerade topp 9 klassiska TV-fraser och jag tyckte därför att det var dags med en ny topplista. Denna gången har tuden kommit till bästa öppningarna i TV-serier.

En svår lista och jag kommer förmodligen få en del skit för den, men se det istället som din chans att dela med dig av dina åsikter. Vilken saknas? Vilken platsar inte? Gör dig hörd!

Listan kommer nedanför utan inbördes ordning. Tyvärr lyckades jag inte hitta videor med hög kvalité åt alla serierna, men…

Nya säsonger av BBT och Two and a Half Men

by Stefan on 16 april 2009

Trots att man har lyckats mata tittarna med samma koncept i hela sex säsonger så får tittarna inte nog av Charlie Sheen och Two and a Half Men. I belöning så har nätverket valt att ge serien ytterligare tre säsonger och jag hoppas på att vi får se större förändringar i framtiden. Under de första fem säsongerna av serien fick vi se exakt samma sak under varje avsnitt och det är först på senare tid som Charlie Sheen har sprungit och skaffat sig en flickvän, något som är…

Summer Glau gästspelar i Big Bang Theory

by Stefan on 16 februari 2009

Den populära skådespelerskan Summer Glau, nuvarande stjärna i Terminator: The Sarah Connor Chronicles, kommer gästspela i den nördigaste serien på TV.

Summer kommer spela sig själv i det kommande avsnittet av den populära TV-serien Big Bang Theory, berättar EW.com. Enligt sajten så kommer karaktärerna Sheldon, Leonard, Howard, och Raj ta en tågresa till San Francisco när de upptäcker att Summer, deras favoritskådespelerska, är med på samma tåg.

Avsnittet sänds den 9 mars.