Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

America’s Next Top Model

America’s next top model säsong 17

by Sanna on 20 april 2012

I tisdags hade en ny säsong av America’s Next Top Model (ANTM) Sverige-premiär på TV3. Realityserien har säsong efter säsong lockat miljontals tittare över hela världen, även i Sverige.

Denna säsongen är dock lite speciell jämfört med tidigare säsonger. Det är en så kallad ”All-star” säsong. Med det menas att endast gamla deltagare ur tidigare säsonger ur ANTM, (dvs, de som inte vunnit) deltar i denna säsongen. Tanken är att det denna säsongen ska vara den ultimata tävlingen, eftersom alla deltagare redan har erfarenheter av programmet. I och med att…

Vampire Diaries och Gossip Girl förlängs

by Stefan on 23 februari 2010

TV-bolaget CW är tidigt ute i år med de goda nyheterna och meddelade förra veckan att TV-serierna Gossip Girl, 90210, Supernatural, Americas Next Top Model och kritikerrosade Vampire Diaries har belönats med ytterligare en säsong.

Aningen förvånande för min del är att Supernatural fick en sjätte säsong då man tidigare har gått ut och sagt att den femte och nuvarande skulle bli den sista. Vi får hoppas på att Eric Kripke, mannen bakom serien, har tillräckligt mycket material att arbeta med för att avsluta serien på…

CW förnyar sex TV-serier

by Stefan on 26 februari 2009

Igår gick CW ut och klargjorde att man har gett grönt ljus för nya säsonger av Smallville, Supernatural, 90210, Gossip Girl, One Tree Hill och America’s Next Top Model. Själv så följer jag inte någon av serierna även om jag ser en hel del ströavsnitt av Smallville på TV6.

Det sägs att CW har gått ganska dåligt ett tag nu och därför var det glädjande när 90210 och Gossip Girl gick så bra.

Reaktionerna på internet har inte låtit vänta på sig och det…