Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Accidentally on Purpose

Accidentally on Purpose

Handling: Claudia Lenow har skapat en romantisk komedi om Billie (Jenna Elfham ur Dharma and Greg) som träffar en mycket yngre Zack (Jon Foster) direkt efter hon gjort slut på sitt långa förhållande med hennes chef Ryan (Grant Show). Hon träffar Zack genom att Abby (Lennon Parham) och hennes bästa vän (Ashley Jensen) tar med Billie på en utekväll som slutar hemma i Zacks säng. Kvällen resulterar i att Billie blir gravid och Zack vill ta ansvar som fader till barnet. Vi har även Zacks bästa vän Davis (Nicolas Wright) som blir en bra bild för ungdomen i denna humoristiska serie.Säsonger: 1
Genre: Situationskomedi
Originalvisning: 21 september 2009 - 21 april 2010
Medverkande: Jenna Elfman / Jon Foster / Ashley Jensen / Nicolas Wright / Grant Show

CBS lägger på fem pilotavsnitt

by Stefan on 15 februari 2009

Det är pilotsäsong för TV-nätverken och förra veckan låg CBS verkligen inte på latsidan när man beslutade om att beställa fem pilotavsnitt. Resultatet blev tre dramaserier och två komedier. Förvånande för CBS så har det i nuläget inte kommit ut några uppgifter om en polisserie.

Jerry Bruckheimer återvänder till nätverket för ett medicinskt drama vid namnet Miami Trauma. Enligt Variety så kommer det vara ett team med traumaläkare i Miami som gör sitt bästa för att hjälpa sina patienter komma på rätt köl igen.

Nästa serie som är på…