Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

True Blood S1 E08 – Fourth man in the fire

by Mathilda on 17 oktober 2009

trueDetta hände i veckans avsnitt av True Blood….

Sookie är förtvivlad då hon tror att Bill dog i branden tillsammans med de andra vampyerna. Som tur är visar det sig att Bill faktiskt är ”vid livet”, han har fått de varnings meddelanden som Sookie skickat till hans telefon och han bestämde sig då för att gömma sig.

Jason är alldeles till sig efter sin V-erfarenhet med Amy. Det tar inte lång tid innan de inser att de behöver mer. De bryter sig in hos en av Lafayettes vampyr kunder, binder honom med silver och kastar in honom i bakluckan på sin bil.

Efter att Taras mamma blivit av med sin inre demon i förra avsnittet, återvänder nu Tara till skogen för att bli av med sin egen.

Sookie hjälper vampyrna på Fangtasia att ta reda på vem som stulit pengar ur deras kassa. Hon använder sin telepatiska förmåga att förhöra de människor som varit på plats. I slutet av avsnittet får hon reda på att det måste vara en vampyr som ligger bakom stölden. Vampyren i baren inser att han blivit avslöjad. Han ger Sookie en kall blick och blottar sina vampyr tänder.

Nästa avsnitt: Svt Onsdag  21/10 kl 22.00

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/true-blood-s1-e08-fourth-man-in-the-fire/ sort:published

{ 4 comments… read them below or add one }

1 Stefan 17 oktober 2009 kl. 14:41

Jag blir sugen på att ta upp True Blood. Är helt fast i Vampire Diaries och ser verkligen fram emot nästa avsnitt. Var länge sedan jag fastnat för en serie på det viset.

2 Mathilda 17 oktober 2009 kl. 15:39

Om jag får tid ska jag börja se Vampire Diaries också ;) Men True Blood är verkligen jättebra, förstår inte att jag missat serien tidigare!

3 niklas 18 oktober 2009 kl. 14:25

att skriva om true blood e8 när det inte finns nånting annat skrivet om tr är väl kanske inte det det bästa draget kanske?!
för övrigt grym serie och säsong 2 är helt utöver denna värld galet bra. såg sista 5 avsnitten på en rad :D

4 Mathilda 19 oktober 2009 kl. 18:56

Vad menar du då? Någon gång måste man väl börja? Tyvärr missade jag svt´s sändning av de första avsnitten, men om du vill ha en resume av alla på en gång kan jag fixa det :)
Vi har tidigare fått förfrågningar om att skriva mer om True Blood, ledsen om det inte föll dig i tycket.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: