Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Topplista TV-serier

Topp 10 – introlåtar på TV

by anna on 21 april 2010

I augusti förra året skapade Stefan sin personliga topplista över bästa intro i TV-serier och här kommer en fortsättning med topp 10 signaturmelodier man sjunger med i, vare sig man vill eller ej.

10 ) Tur i kärlek och Kär och galen – Delad tioendeplats för två svenska 90-talsprogram som var lika überkäcka som deras introlåtar. Man hjärntvättades snabbt, kunde varje ord i texten och kom på sig själv att gå och sjunga på dem lite då och då.

9 ) Fresh Prince in Bel Air – Bra låt tyckte man och försökte sjunga med men vrickade mest tungan.

8 ) Vänner – Jättebra låt som klättrat på listorna och hemma sjunger vi den i varsin stämma. Men nu har den tjatats ut rätt rejält tack vare ständiga repriser på kanal 5.

7 ) 21 Jump Street – Jag och min kompis hade till och med en dans vi körde till låten minns jag. Vi tyckte den och hela serien var skitbra och Johnny Depp var den snyggaste karl vi sett!

6 ) Räddningspatrullen med Piff och Puff – Jag gick i mellanstadiet när detta visades på Disneydags och alla klasskompisar kollade men ingen vågade erkänna det. Det enda som avslöjade oss var att vi alla kunde Räddningspatrullens intro.

5) That 70′s show – Klös. Ös. Och inte behöver man sjunga bra heller.

4 ) Körslaget – Låten är nästan det bästa på hela programmet.

3 ) Happy Days/Gänget och jag – Så oskyldig, så glad. Klart man smittas och sjunger med!

2 ) Baywatch – Den mest kända av de som varit. Peter Ceteras Save me var också trallvänlig men varade inte lika länge så den satte sig aldrig riktigt lika bra.

och överst på pallen:
1 ) CSI NY – Utan att skämmas. Den klart bästa låten.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/topp-10-introlatar-pa-tv/ sort:published

{ 3 comments… read them below or add one }

1 Stefan 22 april 2010 kl. 11:33
2 anna 23 april 2010 kl. 12:34

Självklart den också! Och 2½ Men icke att förglömma.

3 Michael Lindqvist 05 maj 2010 kl. 10:06

Två av mina absoluta favoriter är de från miniserierna John Adams och The Pacific. Sedan ska inte introlåtarna för Snobbar som jobbar och Poirot förringas.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: