Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

the walking dead

The Walking Dead S.02 – Spoilervarning.

by kennet on 25 april 2011

Eftersom jag vet att det är många som väntar på säsong 2 av zombieserien The Walking Dead tänkte jag bjuda på två stycken rykten kring den serien.

Enligt uppgift från tv-bolaget AMC så påbörjas inspelningen av säsong 2 i början av juni. Säsong 2 kommer att, vilket jag skrivit tidigare, börja sändas i oktober.

Det senaste ryktet angående serien skapades på en presskonferans då Laurie Holden, som spelar Andrea, talade om att skräckmästaren Stephen King kan komma att skriva en av episoderna till säsong 2. Detta är alltså bara ett rykte och inget som AMC har gått ut och bekräftat men de har inte heller valt att dementera det, vilket kan tyda på att det kan förekomma en viss sanningshalt i Holdens uttalande.

Ett annat rykte som florerar är att Shane Walsh, som spelas av Jon Bernthal, kan komma att dö i början av säsong 2. Saker som talar för detta rykte är dels att denna karaktär dör ganska tidigt i orginalserien, samt att Berthal vid en presskonferans uttalade sig om att han är intresserad av att spela huvudrollen i Preacher, en ny film med ett seriemagasin som förlaga.

Om detta stämmer?

Det får vi reda på i oktober…

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/the-walking-dead-s-02-spoilervarning/ sort:published

{ 2 comments… read them below or add one }

1 Svensson 27 juli 2011 kl. 19:07

Den absolut bästa serien genom tiderna, den är så otroligt genomtänkt och så sjukt bra.
En absolut favorit.

2 Tobbe 06 november 2011 kl. 18:39

Älskar denna serie. jag hoppas det blir minst 4 säsonger =)

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: