Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

The Middle

The Middle till Kanal 5

by Stefan on 20 januari 2010

Det var med en stor klump av sorg jag tvingades se Scrubs slås i spillror när Zach Braff, Neil Flynn och Judy Reyes lämnade serien förra året. Scrubs utan JD och Janitor är inte och kommer aldrig bli detsamma. Därför blev jag oerhört glad när det blev klart att Neil Flynn fick roll i en ny serie under namnet The Middle.

Sue, vars ambitioner att lyckas inom nånting (vad som helst!) bara överträffas av hennes totala brist på talang. Axel, urstereotypen av en tonåring som äter familjen ur huset och stönar åt allt och alla. Och lille Brick, som tar fröken på tuttarna och är allmänt kuslig. – Källa

Tyvärr visade sig serien vara en exakt kopia av Malcolm in the Middle, om vi bortser från att man har plockat bort Malcolm och därmed hela anledningen till att se serien. Inte heller använder man Neil Flynn fullt ut och tyvärr känns varje avsnitt som en enda lång transportsträcka. Fem avsnitt in i första säsongen valde jag att lägga serien på hyllan.

Nu är det även klart att Kanal 5 väljer att köpa in serien. Smått förvånande så har The Middle lyckats locka hyfsade tittarsiffror borta i USA och för att vara helt ärlig så tror jag inte att den blir särskilt lyckad i Sverige.

I nuläget är det fortfarande oklart när serien dyker upp på svensk TV men någon gång under våren blir det.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/the-middle-till-kanal-5/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: