Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Tankar om Generation Kill

by Stefan on 24 april 2009

Generation KillVi närmar oss nu slutspurten på vårsäsongen när det gäller TV-serier och flera populära serier som Two and a Half Men, House och How I Met Your Mother är slut inom 3 veckor. Av den anledningen beslutade jag mig för att hitta en ny serie att följa och valet stod mellan Generation Kill och Dark Angel. Efter en snabb förfrågan på Bloggy så blev det Generation Kill.

Igår påbörjade jag första avsnittet och jag blev genast slagen av hur stereotypa karaktärerna är. För er som har sett Band of Brothers så kommer ni säkert känna igen flera av dem, däribland den skrikande sergeanten och den förstående ledaren som alltid försvarar sina män. Vi får även, vad har hört på andra håll, en ganska realistisk bild över intåget där soldaterna inte får göra något förrän de själva blir attackerade.

Generation Kill börjar helt klart lovande och jag ser fram emot de följande 6 avsnitten.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/tankar-om-generation-kill/ sort:published

{ 2 comments… read them below or add one }

1 ingo 25 april 2009 kl. 19:05

Första avsnittet var lite tamt.
Jag var lite tveksam men efter att sett ytterligare avsnitt så var jag fast.
Önskar det hade varit fler avsnitt i serien…

2 Stefan 25 april 2009 kl. 20:14

Det var samma känsla som jag fick när Band of Brothers tog slut. Vi får helt enkelt blicka framåt och hoppas på att The Pacific börjar sändas i år.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: