Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Svensson Svensson

Svensson Svensson i ny långfilm

by Stefan on 24 september 2010

En av mina absoluta favoritserier på svensk TV har utan tvekan varit Svensson Svensson även om nyinspelningen av serien inte riktigt landade på samma nivå som den gamla. Till stor del beroende på att Max (Gabriel Odenhammar) var vuxen samtidigt som jag aldrig blev särskilt förtjust i Greta (Embla Hjulström).

Efter sammanlagt fyra säsonger och en långfilm så spelade man under sommaren 2009 en pjäs under namnet Svensson Svensson på semester och enligt Aftonbladet så är det denna pjäs som ska filmatiseras och bli den andra långfilmen om familjen Svensson.

- Jaså? Är du ute och springer utan boll?

Hittills är det klart att vi kommer få återse Allan Svensson och Susanne Reuter i huvudrollerna. Tomas Tivemark och Johan Kindblom har skrivit manus och filmen regisseras av Leif Lindblom. Inspelningarna förmodas dra igång på västkusten i december 2010 och filmen planeras få premiär julen 2010.

- Vad är det där för jävla stolpskott? Var är Arne Weise?

Nu hoppas jag bara att det inte blir någon dålig semesterversion i stil med Vi hade i alla fall tur med vädret som bör nomineras till tidernas sämsta film, alla kategorier.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/svensson-svensson-i-ny-langfilm/ sort:published

{ 2 comments… read them below or add one }

1 Glödhet 13 januari 2011 kl. 08:24

Samma dag dom bytte ut barnen mot dessa ”tråkiga stolpskott” så la jag ner att titta !

2 carina 27 januari 2011 kl. 20:58

Jippi!!!!
Älskar verkligen Svensson Svensson familjen :D

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: