Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

TV6/Ulf Berglund
Foto: TV6/Ulf Berglund

Svenska Paradise Hotel på TV6

by Stefan on 10 juni 2009

Under hela juni månad har TV6 sänt den danska versionen av skandalsåpan Paradise Hotel som TV4 producerade i Sverige 2005. Tydligen har tittarsiffrorna varit bra, för nu ska viasat börja producera en svensk version av konceptet. Här kan jag lova att vi kommer få se fylla, hångel, sex och mycket naket.

För er som har missat Paradise Hotel tidigare så kan det kortfattat beskrivas som ett Big Brother för pilska 25-åriga singlar som har ett enda mål i sikte, nämligen att hitta en partner och få stanna kvar i paradiset. Vi kommer utan tvekan få tal del av brutna pakter, tårfyllda avsked och som sagt, mycket sex.

På viasat kommer vi även få se en svensk version av Kitchen Nightmare med den alltid lika glada mat-Tina i huvudrollen. Själv är jag ytterst tveksam till henne som arg kock, men vi kan med stor sannolikhet vänta en snällare version. På svenska får serien titeln Kniven mot strupen.

Vi ska även få en favorit i repris från 90-talet genom återkomsten av Superstars. Själv har jag aldrig hört talas om det tidigare så där får ni gärna fylla in och berätta vad det handlar om.

Det blir en intressant höst och jag tror starkt på att Paradise Hotel kan bli en succé.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/svenska-paradise-hotel/ sort:published

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Linda 11 juni 2009 kl. 21:44

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: