Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Spartacus Blood and Sand

Spartacus: Blood and Sand s.2

by kennet on 01 mars 2011

Spartacus: Blood and Sand har drabbats av ännu ett avhopp. Som vi tidigare vet var seriens huvudrollsinnehavare Andy Whitfield tvungen att lämna serien efter att han diagnostiserats med non-hodgkins lymfom.

Nu har även Lesley-Ann Brandt, som spelar rollen som Naevia, valt att lämna serien. Brandt valde att inte förlänga sitt kontrakt med serien då hon fått en roll i CSI: NY. Vem som kommer spela rollen som Naevia är ännu inte klart, men arbetet är i full gång. 

Men nu till lite roligare nyheter:

Det är nu officiellt att den som kommer att ta över rollen som Spartacus blir Liam McIntyre. http://www.imdb.com/name/nm2553987/

I vår kommer Starz att dra igång inspelningarna av Spartacus: Blood and Sand s.2, sändningsstarten är beräknad till slutet av januari 2012.

Starz vd Chris Albrecht säger att de kände att det inte var möjligt att ersätta Whitfield, och att de därför kände att de skulle söka efter en skådespelare som istället kunde föra serien framåt. Han känner att de nu har haft turen att hitta en skådespelare som kan göra just detta.

Liam McIntyre berättar i i en intervju med Tv-guide att han ser fram emot att arbeta med Spartacus: Blood and Sand samt att han varit tvungen att gå upp ca 20 kg muskler än så länge, men att han räknar med att lägga på sig ännu mer för att kunna axla Andy Whitfields roll.

På frågan om detta är en drömroll berättar McIntyre att han som yngre önskade att han skulle ha fått chansen att spela Russell Crowes roll i The Gladiator och att han nu känner att han inte bara har uppnått denna dröm utan att han dessutom fått en ännu bättre roll.

Vidare berättar han att hans vänner sagt att de verkligen hoppades att han skulle få rollen men att de inte såg fram emot att se hans nakna häck i tv. McIntyre säger att han inte riktigt har funderat på hur det kommer vara att agera helt naken, men en sak är han säker på. Han kommer se till att hans mor får en egen censurerad version av serien.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/spartacus-blood-and-sand-s-2/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: