Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Sök till nästa säsong av Lyxfällan

by Stefan on 23 oktober 2009

LyxfällanOm det är något program jag verkligen finner vettigt så är det utan tvekan Lyxfällan på TV3. Även om Mathias och Charlie ofta lämnar paret med stora skulder så blir det en varning åt alla tittare. Har programmet lyckats stoppa en från att ta ett SMS-lån så är jag nöjd. Vi har även det klassiska förslaget om att göra en budget, vilket jag verkligen rekommenderar alla att göra. Mitt personliga tips är att dessutom skriva ned exakt var varenda krona gick, varje månad, dag för dag. På så vis hittar du var du läcker.

Efter gårdagens avsnitt bad man tittarna söka in inför nästa säsong, vilket du kan göra här. Tyvärr står där inget om sista datum, så jag rekommenderar dig att söka så fort som möjligt.

Behöver du hjälp med din ekonomi? Känner du någon som är i akut behov av ekonomisk hjälp? Låt våra experter hjälpa dig att få ordning på dina inkomster och utgifter.

Besök TV3 idag och fyll i formuläret för Lyxfällan.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/sok-till-nasta-sasong-av-lyxfallan/ sort:published

{ 5 comments… read them below or add one }

1 Thomas andersson 07 november 2009 kl. 19:00

hej jag vill ha hjälp av er de är kris

2 Mikael 08 november 2009 kl. 23:47

Hej igen vi skulle varit med för ett tag sedan men var ej mogna då. Och nu har de bara gått längre med allt, vi har varit i banken och lagt om lånen och fått mer att leva för men det verkar vara ett system fel i våran ekonomi för de går inte i hop alls hör av er snälla innan vår familj rasar..

3 Stefan 09 november 2009 kl. 01:36

@Mikael: Tyvärr är det inte oss du ska kontakta, utan gå genom formuläret du hittar i inlägget.

4 Morgan Lindsjö 06 december 2009 kl. 17:53

hej jag är en kille på 43år som behöver eran hjälp för att komma på föter.Så att man kan gå vidare i livet nu är det jobbit.att få det att gå runt.+att man är arbetslös söker mycket jobb.jag vill ha hjälp av er.Snälla hjälp mej.

5 Bozena Eklund 20 oktober 2011 kl. 21:25

53-årig kvinna behöver er hjälp för att komma på fötter. kronofogden tar hälften av min lön och börjar tröttna på det.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: