Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

JJ Abrams

J.J. Abrams vill lägga ner Fringe

by Stefan on 21 januari 2010

Stjärnproducenten J.J. Abrams som ligger bakom fantastiska TV-produktioner så som Alias, Lost och Felicity har redan börjat prata om slutet för Fringe trots att man endast är inne på säsong 2.

Anledningen är att han vill avsluta serien på bästa vis för att på så vis undvika att serien fortsätter allt för länge och därefter tvingas avslutas pga dåliga tittarsiffror likt Scrubs. Något han har lärt sig i samband med produktionen av Lost.

- Nån gång i tredje säsongen sade vi: ”Nu behöver vi få veta när vi är halvvägs. Det kan vara riktigt smart, om vi får fortsätta ett tag till, att sätta ett datum så vi vet hur långt vi kan ta vissa saker.

Däremot så behöver Fringe-fansen inte oroa sig på ett bra tag då serien fortfarande har väldigt bra tittarsiffror och serien har mycket kvar att berätta.

- Vi ska bland annat introducera Olivias styvpappa, något vi valt att vänta med. Det finns mycket kvar att berätta bortom den här säsongen, och det ser vi verkligen fram emot. Vi har fortfarande en lång väg att gå, men har hittat en bra rytm nu, och jag är stolt över vad vi åstadkommit.

Andra säsongen av Fringe sänds på torsdagar 22:00 i Kanal 5.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/slutdatum-for-fringe/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: