Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Sherlock Holmes (BBC)

Sherlock S02

by kennet on 29 januari 2012

Alla som gillade serien Sherlock som tidigare visades i SVT får snart chansen att se Säsong 2 av serien om denna speciella detektiv då den nu återvänder till svensk television.

Både Benedict Cumberbatch och Martin Freeman återvänder till sina roller som den moderna detektiven samt hans bloggande medhjälpare.

Jag anser att serien håller en väldigt hög nivå och att BBC har gjort en fantastiskt castning när de fann guldkornet Cumberbatch och gav honom titelrollen. Även Freeman är en skåpespelare av hög nivå och det ska bli spännande att i december se honom i rollen som Bilbo i filmen med samma namn. Även Cumberbatch medverkar i Bilbo.

BBC har precis avslutat säsong 2 i England och SVT kommer börja att sända serien den 4/2 kl 21:30.

Säsong två består, precis som säsong 1, av tre stycken långfilms-långa episoder där varje episod är ungefär 90 minuter långa. Episoderna i säsong två heter A scandal in Belgravia, The Hounds of Baskerville samt The Reichenbach Fall. Episoderna är uppräknad i den ordning de ska sändas.

För er som gillar Sherlock kan jag meddela att BBC gått ut med att det kommer en tredje säsong, förhoppningsvis redan nästa år. Det som kan göra att vi får vänta på säsong tre är att de båda huvudrollsinnehavarna är inblandade i andra större produktioner (Läs: Bilbo t.ex.).

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/sherlock-s02/ sort:published

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Stefan 01 februari 2012 kl. 14:37

Säsong 2 höll minst lika bra kvalité och jag ser fram emot säsong 3.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: