Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Scrubs soundtrack

by Stefan on 22 maj 2009

ScrubsIdag trillade jag in på en annan blogg och läste om Aqualung – Easier To Lie, vilket är en fantastisk låt i bland annat Scrubs. Det fick mig att fundera kring soundtracks och vilka låtar TV-serier väljer att använda sig av. Genom en snabb sökning lyckades jag hitta en lista på nästan samtliga låtar som hade varit med i Scrubs 2005. Det är ett par år sedan och bland annat Aqualung saknades.

För att återgå till ämnet så känns det som att där finns en röd tråd bland fantastiska serier, i mitt tycke, och underbar musik. I Scrubs har vi bland annat redan nämnda Aqualung, Colin Hay och många fler. I The OC har vi Hallelujah och förövrigt den bästa säsongsavslutningen jag någonsin har varit med om.

Innan Scrubs hade jag aldrig hört talas om Colin Hay och Aqualung. Nu är det utan tvekan två väldigt högt aktade artister för mig. Upplever jag musiken i TV-serier jag gillar som extra bra, eller är det TV-serierna som blir ännu bättre av fantastisk musik?

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/scrubs-soundtrack/ sort:published

{ 2 comments… read them below or add one }

1 Pär 09 juli 2009 kl. 15:47

HEJA!!

Du har säkert HÖRT talas om Colin Hay. Han var sångare i Men at Work bl. a…

2 Stefan 09 juli 2009 kl. 16:40

Tack Pär. Jag hade redan lyckats glömma bort detta inlägget och fantastiska Aqualung. Möjligtvis att jag har hört låtarna tidigare men aldrig reflekterat över honom.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: