Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Säsongspremiär för Big Bang Theory

by Stefan on 17 oktober 2009

Big Bang TheoryPå söndag drar Kanal 5 igång säsong 3 av TV-serien Big Bang Theory. I USA har serien blivit otroligt populär och med sina 13 miljoner tittare är man årets näst mest sedda komediserie. Något som jag personligen tycker är väldigt kul då jag anser serien vara underhållande.

Tyvärr har den misslyckats katastrofalt i Sverige och Kanal 5 väljer därför att flytta serien från torsdagskvällar till 21:55 på söndagskvällarna. Personligen tvivlar jag starkt på att seriens målgrupp sitter framför TV:n då.

I söndagens säsongspremiär får Penny (Kaley Cuoco) problem att betala hyran och väljer därför att ta ett lån av Sheldon (Jim Parsons), något som inte slutar riktigt lyckligt för någon.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/sasongspremiar-for-big-bang-theory/ sort:published

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Svensson 27 juli 2011 kl. 19:31

Bästa komediserien genom tiderna, och en av dom absolut vackraste skådespelarna på komedihimmelen ”Kaley Cuoco”, hade jag fått välja vilken tjej på jorden som helst, så hade jag valt henne, hon är som klippt och skuren för mig ;-)

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: