Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Säsongspremiär av RAW Comedy Club

by Stefan on 01 november 2009

RAWImorgon är det premiär för RAW Comedy Club, en av alla dessa standup-program som har blivit så omåttligt populära i år. Personligen så anser jag att humorn i våra svenska avsnitt sällan lever upp till den amerikanska standarden och det vore oerhört kul om vi kunde bjuda in komiker som Gabriel Iglesias, Greg Giraldo, Tom Papa och Wanda Sykes.

I första avsnittet är det halländske Peter Wahlbeck och australiske ståupparen Steve Hughes som är gäster. Steve Hughes spelade trummor med ett trash metal-band i tio är innan han bestämde sig för att börja dra skämt på scenen istället. Numera bor han i England och turnerar runt i hela världen med sin standup. Peter Wahlbeck kräver ingen vidare presentation, men han har bland annat sjungit om Ullared, målat tavlor och försökt sig på politisk standup.

Försökt sig på, det säger väl egentligen ganska mycket om hur framgångsrika personer man har lyckats locka till sig. Nej, finns det någon svensk jag skulle vilja se uppträda så är det Johan Glans och Magnus Betnér. Där har samtliga svenska komiker som faktiskt är värda att lyssna på i nuläget.

RAW Comedy Club har premiär måndag 2 november 2009 kl. 21.55

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/sasongspremiar-av-raw-comedy-club/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: