Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Säsongspremiär av Diagnos Okänd

by Stefan on 04 mars 2009

Diagnos okändOm 20 minuter är det säsongspremiär av TV3:s nya sjukhusserie Diagnos Okänd som sägs vara en kopia av den amerikanska TV-serien House. Huvudkaraktären är Stefan Branth, tidigare känd från Sjukhuset och Boston Public.

I Sverige finns det tusentals människor som inte kan leva ett normalt liv på grund av mystiska symptom och tanken är att man i Diagnos Okänd ska lyckas lösa några av dem.

Doktor Stefan Branth arbetar till vardags på Uppsala Akademiska sjukhus, men har nu tagit tjänsteledigt för att få uppfylla sin dröm att med alla möjliga resurser få chansen att hjälpa svårt sjuka som andra läkare inte tidigare har lyckats hjälpa.

Själv är jag smått tveksam till serien och tror att det är en nackdel att jämföra sig själv med House eftersom det bygger upp höga förväntningar som Diagnos Okänd inte klarar av att fylla. Tyvärr har jag inte möjlighet att se TV-serien direkt, utan jag tvingas vänta till imorgon. Fram tills dess så får ni väldigt gärna lämna era tankar om serien.

Sök till Diagnos Okänd

För att söka till programmet så skicka i det snaraste ett mail med detaljerad beskrivning av sjukdomsbilden och samtliga kontaktuppgifter till frida.koch@sto-cph.com

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/sasongspremiar-av-diagnos-okand/ sort:published

{ 3 comments… read them below or add one }

1 Marie M. 08 maj 2009 kl. 14:27

Hej!

Jag tycker denna serie är helt underbar!
Tänk vad skönt för de patienter, som tidigare läkare ej brytt sig om eller inte har kunnat ställa någon adekvat diagnos, att äntligen få känna, att en läkare verkligen bryr sig och som är villig att göra sitt yttersta för patienten.
E

En stor eloge för Stefan Branth!!!! Han är som en läkare bör vara!!!

2 Jimmie Nilsson 14 december 2009 kl. 19:19

Hejsan, jag har en syster, vars kille som har problem med sina knän, axlar, fotleder och övriga leder, Han har varit hos reumatologen, ortopeden och idrottsmedicin men finner inte felet. Jag tänkte försöka genom detta program försöka få er att hjälpa honom!

Jag gillar programmet enormt eftersom ni alltid får fram ett resultat, och tror att ni kommer få en svår uppgift att lösa med min systers kille.

Vore tacksam om ni kunde svara, genom min hotmail så kan jag skicka mobil-nummer mm.

Jimmie-Nilsson@hotmail.com

// Mvh Jimmie Nilsson

3 Stefan 14 december 2009 kl. 21:12

Tyvärr är vi endast en blogg som skriver om vårt favoritintresse, TV-serier, och kan tyvärr inte hjälpa dig. Ta istället kontakt med TV3 genom mailadressen som står i inlägget.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: