Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

NBC / Colin Ferguson
Foto: NBC / Colin Ferguson

Säsong 5 av Eureka bekräftad

by Stefan on 17 augusti 2010

I tisdags bekräftade Syfy att scifiserien Eureka har blivit förlängd med ytterligare en säsong. Seriens fjärde och nuvarande säsong där man introducerade James Callis (Battlestar Galactica) tillsammans med en alternativ tidslinje har snittat omkring 3 miljoner tittare per avsnitt i USA. Det gör att serien har tappat förstaplatsen till uppstickaren Warehouse 13. En serie vars senaste avsnitt korsades med Eureka.

Är du någorlunda intresserad av scifi med humor så är jag säker på att du uppskattar båda dessa serierna. Tyvärr har W13 (Warehouse 13) tagit ett kliv tillbaka med sina senaste avsnitt där man tyvärr har lyckats lista ut slutet efter omkring 10 minuter men jag har stort hopp för serien.

Eureka har blivit något av en favoritserie under sommaren när alla andra av någon underlig anledning väljer att ta uppehåll. Därför är det endast positiva nyheter att man nu förlänger serien med en femte säsong. Samtidigt ger den nya tidslinjen och James Callis intåg spännande omväxling och jag ser fram emot nästa avsnitt.

I Sverige sänds Eureka på TV6.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/sasong-5-eureka-bekraftad/ sort:published

{ 2 comments… read them below or add one }

1 Marianne 12 september 2010 kl. 18:52

Hejsan! Finns det nån som vet när den börjar på Tv6 igen?

2 Glödhet 13 januari 2011 kl. 09:08

Grymt bra serie !

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: